En titt på Premier Leagues största sommarvärvningar hittills

Sommarens transferfönster tenderar alltid att ge upphov till märkliga och galna överraskningar, som så ofta är fallet på elitnivå – och hittills har vi i Premier League sett mer än vår beskärda del av affärer som fått oss att säga ”wow”. I dag tar vi en titt på fem av de största och bästa nyförvärven.

Mer Silly Season

Sommar värvningarna – Hur går det hittills?

Hedersomnämnanden går till Richarlison och Coutinho, som båda med rätta skulle kunna forma hela kampanjerna för Spurs respektive Villa.

Gabriel Jesus – Man City till Arsenal

Gabriel Jesus var aldrig positionerad som en naturlig anfallare under sin tid i Manchester City och även om han hade några fantastiska stunder där, utnyttjades han inte riktigt på det sätt som många anser att han borde ha varit. Å andra sidan är Arsenal i behov av en ny stjärnman på topp och vi tycker verkligen att Jesus passar perfekt in i den rollen.

Manchester United Fotboll

Christian Eriksen – Brentford till Man United

För drygt ett år sedan såg världen med förskräckelse på när Christian Eriksen kollapsade under EM när han spelade för Danmark. Han återhämtade sig sedan mirakulöst och gick till Brentford, för att till slut sätta sig själv på väg mot en stor flytt – till Manchester United. Kan han imponera, eller kommer han inte att vara på den nivå han en gång var?

Raheem Sterling – Man City till Chelsea

Det truppdjup som Manchester City besitter är helt otroligt och Raheem Sterling är, eller var, ett levande bevis på det. Engelsmannen har gått vidare till nya betesmarker i London med Chelsea i vad som kan visa sig vara en ganska smart signering. Det är naturligtvis om de hittar rätt system som passar honom.

Darwin Nunez – Benfica till Liverpool

En tvivelaktig försäsongsmatch fick massorna att tro att Liverpool hade betalat för mycket pengar för att hämta Darwin Nunez från Benfica. Tyvärr har han redan börjat hitta sina fötter och framstår som en av sommarens mest spännande värvningar hittills. Om han kan fortsätta på den här vägen är världen hans ostron.

Erling Haaland – Dortmund till Man City

Ända sedan han slog igenom som ung har Erling Haaland pekats ut som nästa stora grej – och nu får han chansen att bevisa det i sitt största test hittills: Premier League. City har gjort det kristallklart att han kommer att bli deras ledargestalt och med Pep Guardiola i ryggen kan detta vara den knuff de behöver för att äntligen erövra Champions League-segern.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *