Streama fotboll live – Fotboll streaming

Streama fotboll live på nätet

Att Streama fotboll har blivit riktigt populärt och är inte bara något som de väl insatta gör längre. Alla kan numera streama fotboll på nätet direkt hos spelbolagen som alternativ till alla dyra TV-paket. Det är ett riktigt bra alternativ och mycket mer prisvärt än att köpa dyra TV kanaler. Bättre du spelar för pengarna istället och ser matcherna hos ditt spelbolag. Vill du hellre se Fotboll på TV så gör det via länken.

Streama fotboll direkt hos Unibet!

Lite längre ner i artikeln hittar du mina favorit streamtjänster vad gäller fotboll, men självklart även andra sporter. 

Gör en insättning och sedan kan du streama fotbollsmatcher

Det enda kravet som spelbolaget ställer på dig för att kunna se all fotboll från ligor som La Liga, Bundesliga och Ligue 1 är att du ska ha ett positivt saldo hos ditt spelbolag. Det behövs inga stora insättningar alls utan du kan ha så lite som 50 eller 100 :- och då får du streama fotboll via ditt spelbolag. Se till att du får dina svenska bonusar när du signar upp dig för ditt nya spelbolag.

Streama fotboll live online pa natet

Det räcker alltså enbart att ha du har 50:- på kontot, för att komma åt hela utbudet med fotboll via deras streaming tjänst. Detta är riktigt bra tycker jag och tänk dig den möjligheten för 10 år sedan. Vissa spelbolag kräver insättning på 100:- andra som sagt så lite som 50:-.

För 10 år sedan lät detta som en utopi, men numera är det vardag. Det fanns inte på kartan. Jag gillar det skarpt och rekommenderar absolut att du skall streama din sport hos något av spelbolagen eller via någon annan streaming tjänst.

Streama fotboll men även massa annan sport

Du behöver ju inte bara välja fotboll utan det erbjuds massor av olika sporter inne på spelbolagens sajter. Riktigt bra!

Bara att sätta sig ner, betta lite och njuta av sina favorit-matcher. Det finns sjukt många event varje år som livesänds inne hos spelbolagen. Flera hundra tusen matcher från hela världen kan du få tillgång till när du ansluter dig till ett flertal olika spelbolag.

Livesport i mobil och på surfplatta

Du behöver ju inte ens sitta hemma och softa i soffan när du kollar in dina favoritmatcher utan du kan ju självklart kolla både i mobilen eller på din platta vart du än befinner dig. Perfekt om du frågar mig! Ladda upp mobilen eller din surfplatta och se hela fotbollsmatcher direkt!

Många spelbolag streamar förutom fotboll även hockey, tennis, golf, handboll, MMA, boxning, hästsport, badminton och massa annan sport. Snacka om att kunna få tillgång till all världens bästa sporter och utövare för en billig insättning.

Perfekt för att kunna se matcherna utan att betala dyra pengar till TV kanalerna, som tar alldeles för mycket betalt om du frågar mig! Detta är helt klart ett bättre alternativ! Jag är kanske partisk, men jag förespråkar absolut detta alternativ. Så fort du har en WIFI – eller en stor mobilsurfpott så får du tillgång till allt via ditt spelbolag.

Här nedanför är mina favorit tjänster för att Streama fotboll live online på nätet:

Bet365

Bet365, är verkligen en jätte när det kommer till betting och självklart även vad gäller streaming av sport. Bet365 sänder en bra bit över 100 000 events i deras kanal varje år. Det är egentligen helt otroligt mycket!

Det är enligt utsagor det absolut största spelbolaget just nu. De har ett enormt utbud av livesport och spelalternativ för dig när du skall lägga dina bets.

fotboll är riktigt stort i deras utbud men mängder med andra sporter! Du kan streama allt från fotboll, hästsport, handboll, badminton till tennis live direkt på deras hemsida, du behöver enbart ha ett positivt saldo.

Så här går du tillväga för att se direktsänd sport hos världens största spelbolag:

  1. Gå till Bet365
  2. Registrera dig för ett konto
  3. Gör en insättning, det räcker att du har 50:- på kontot
  4. Se all direktsänd sport direkt

Vill du se vilka sporter Bet365 sänder så kollar du in denna länken här.

Unibet

Unibet är ett spännande spelbolag och de satsar verkligen på livemarknaden. Unibet har mängder med sportsändningar och sänder alla stora event runt om i världen. De är breda vad gäller att streama fotboll och kombinerar detta med livebetting på ett mycket fint sätt.

Det är enkelt att streama sport och fotboll hos Unibet:
1. Gå direkt till Unibet
2. Registrera dig för ett konto
3. Gör en insättning, det räcker med att du har så lite som 50:- på kontot
4. Live streama fotboll och all sport direkt hos Unibet

Generell information kring Unibet och mer utförligt hur du går tillväga för att streama fotboll finner du här.

Betsafe

Betsafe är ett annat stort spelbolag som erbjuder en stor mängd med livestreaming av fotboll. De har nästan alla andra sporter också i sitt streaming utbud och ett megautbud på just fotboll, men även NBA och annan sport. Kopplar du in din surfplatta eller telefon till din Smart TV så kan du ju se alla matcher på stor fet bild. Helt otroligt!

Har du ett positivt saldo hos Betsafe, så får du tillgång till alla streamad sport som de tillhandahåller. Så här gör du för att se live stream hos Betsafe:

1. Gå direkt till Betsafe
2. Registrera dig som kund ifall du inte redan är det
3. Gör en insättning, se till att du har ett positivt konto,  det räcker att du har 50:- på kontot
4. Se fotboll och annan sport live stream hos Betsafe

Generell information kring Betsafe och mer utförligt hur du går tillväga för att se live stream finner du här.

Behöver du hjälp med din sportbetting, bettingsystem, speltips och rekar, så har du kommit rätt. Jag tillhandahåller detta på daglig basis, så snart jag hittar spännande matcher att spela på. När jag hittar dessa matcher, mestadels nästintill säkra bets, så tipsar jag om det här inne på sajten.

Streama fotboll gratis hos andra kanaler på nätet

Det finns en mängd bra och dåliga streaming sajter runt om i världen som streamar fotboll i olika kvalitet. Jag rekommenderar inte alla av dem, då jag tycker att de är krångliga att använda eller att kvaliteten är för låg, men det finns ett par sajter som man kan använda sig av då du vill se fotboll gratis på nätet.

Det krävs ingen insättning på något spelbolag för att se dessa streamade matcher, men det finns heller inte lika stort utbud eller streamen är sällan av den kvaliteten man får på ett av de stora etablerade spelbolagen.

Rojadirecta – Spansk sajt där du kan streama fotboll med bra kvalitet

Rojadirecta har riktigt många matcher som du kan se live på stream. Kvaliteten är hög och du kan välja bland massor av bra fotboll från hela världen. Det är gratis att stream via deras sajt och kommer så alltid att vara enligt dem själva.

Här hittar du deras streams:  https://www.rojadirecta.me/

Total Sportek – En engelsk sajt där du kan streama vissa fotbollsmatcher med bra kvalitet

Total Sportek har inte så många matcher samtidigt om man bara räknar fotbollen, men man kan absolut se flera matcher per kväll vad gäller tex Premier League. Det var den första sajten jag själv hittade till vad gäller streaming, så den får absolut vara med på listan.

Här hittar du deras streams: https://www.totalsportek.com/category/football/

Getyourfixtures – När Wiziwig var tvungna att lägga ner sin verksamhet refererade de vidare till följande sajt. Just nu ligger den dock nere för att det inte gick runt ekonomiskt för dem.  Lämnar kvar den här ifall de startar upp igen med sin fina tjänst.

Här hittar du deras streams: https://www.getyourfixtures.com/all

FirstRow Sports – Brett utbud av fotboll med möjlighet att välja olika kanaler för perfekt streaming

Samling med massor av bra matcher från hela världen. Här hittar du verkligen mycket fotboll!

Här hittar du deras streams: Länk: https://firstrowge.eu/

HaHaSport – HaHaSport har inte alltid högsta kvalitet, men mängder med matcher!

Här hittar du alla de matcher du verkligen vill se. De har nästan allt kan man lugnt säga!

Här hittar du deras streams: https://www.hahasport.com/c-11.html

För att se alla olika former av streamad fotboll behöver du ibland ha vissa program uppladdade på din dator, i din mobil eller på din surfplatta. Det kräver tex  Sopcast eller Acestream nerladdat. Detta ger en högre kvalitet på de streams du vill se på.

Ladda ner här: Sopcast – https://www.sopcast.org/

Ladda ner här: Ace Stream – https://acestream.org/

Detta var de streamingtjänster och sajter som jag för tillfället rekommenderar. Jag kommer att bygga på listan med sajter och spelbolag, som streamar fotboll, så snart jag hittar några fler bra. Har du tips på sajter eller ställen där man kan streama, så skriv gärna in dem hör nedan bland kommentarerna, så lägger jag till dem efter en granskning.

Streama Allsvenskan i Sverige

Att streama Allsvenskan är riktigt populärt  nu och det är C More som just nu har rättigheterna till Allsvensk fotboll. C More kostar pengar att streama, men det kan ju absolut vara värt att betala en slant för att kunna se sitt favoritlag spela. Viplay streamar även dem ett urval av Allsvenska matcher.

Skall du se en specifik match kan det vara värt att kolla in Viaplay, skall du däremot se flera matcher eller kanske hela säsongen så är det helt klart värt att kolla in C Mores streamingtjänst. Nackdelen med Viaplay är att man inte kan välja match utan de visar det som de själva har bestämt.

C More har kontrakt om Allsvenskan fram till och med 2019, sedan kan det självklart ändras beroende på vem som köper rättigheterna till Allsvensk fotboll. Det kommer säkert att bli en häftig köpeprocess. Många vill äga sändningsrättigheterna. Du kan se dagens fotboll på TV här.

Mer om Allsvenskan i Sverige

allsvenskan är den högsta divisionen i Sverige och är 100 år gammal faktiskt. Ligan står sig hyfsat i Europa och består av 16 lag som spelar 30 matcher om året. Alla lag möts 2 gånger för att kora mästaren. 3 lag gör upp om nedflyttning i botten av tabellen. Det är en de mest spännande serier såklart för oss svenskar och jag tycker personligen att kvaliteten på ligan har höjts de senaste åren.

Tidigare vinnare av Allsvenskan

Här hittar vilka lag som vunnit allsvenskan den senaste tiden. Vi uppdaterar listan med tiden det tillkommer nya vinnare.

2021 – Malmö FF
2020 – Malmö FF
2019 – Djurgården
2018 – AIK
2017 – Malmö FF
2016 – Malmö FF
2015 – IFK Norrköping
2014 – Malmö FF
2013 – Malmö FF
2012 – IF Elfsborg
2011 – Helsingborg IF
2010 – Malmö FF
2009 – AIK
2008 – Kalmar FF
2007 – IFK Göteborg
2006 – IF Elfsborg
2005 – Djurgårdens IF
2004 – Malmö FF
2003 – Djurgårdens IF
2002 – Djurgårdens IF
2001 – Hammarby IF
2000 – Halmstads BK

Intresset för Allsvenskan ökar

allsvenskan har hela tiden blivit mer och mer populär. Speciellt vad gäller Tv och streamingtjänster. Det går att fulstreama, men det är ju självklart bäst att ha ett riktigt abonnemang, så du får den bästa kvaliteten och den bästa tjänsten även om det kostar en slant.

Vi hoppas att det dyker upp fler alternativ för streaming av allsvenskan på Tv och på webben. Det nya avtalet som skall skrivas 2019 kan kanske göra detta möjligt. Tyvärr så är det ju en relativt stor kostnad att streama fotboll lagligt, det är därför det finns bra alternativ i form av alla de spelbolag som streamar fotboll när du har ett konto hos dem.

Spelbolag och Allsvenskan

Det går så klart att spela på allsvenskan hos nästan alla de stora spelbolagen men än så länge är det ingen som erbjuder live streaming av Allsvenskan. Vi håller såklart utikik ifall det dyker upp möjligheter vad gäller streaming av svenska högstaligan. Under 2018 så kan det bli förändring vad gäller streaming av allsvenskan då utländska spelbolag kanske släpps in i Sverige och det svenska spelmonopolet släpps mer fritt.

Vi meddelar såklart direkt när detta kan tänkas att komma.

TV rättigheter till Allsvenskan

Det är C More som har alla rättigheter till den allsvenska fotbollen. Precis som för streamingen så är det C More som är Tv-rättigheterna för allsvenskan. Skaffar du ett abbonemang hos C MOre, så kan du enkelt och snabbt följa alla Allsvenska matcher via deras kanal. Efter 2019 kan detta komma att ändras som sagt. Vi får se vad som händer i detta spännande ämne.

Artikeln är inspirerad av https://tipsmedoss.com/streama-fotboll/. Där hittar du även mycket bra tips och rekar på fotboll.

Streama fotboll live online på nätet