10 tips för att bli en bättre betting spelare inom fotboll

Tips för att bli bättre på betting

Här ser du 10 tips på hur du kan bli bättre på betting och spel! Är du en slentrianspelare och bettar på samma sätt hela tiden och tar ditt spelande med en klackspark. Det funkar ju också, men här skall vi lära dig hur du kan ta ditt spelande till en ny nivå.

Topplista - Bäst bonusar 2019

Betsson bonus - bettingbonusBonus: Riskfritt spel upp till 1000 SEK
Omsättningskrav: 1x nettovinst - Minsta odds: 1.5
 • Världsledande bettingplattform med cash-out
 • Snabba insättningar och uttag oavsett metod
 • Svensk spellicens
 • Exempel bonus: Sätt in 1000 kr – Få 1000 kr riskfritt
Hämta bonus
Unibet bonus - bettingbonusBonus: 500% upp till 500 SEK
Omsättningskrav: 5x bonus - Minsta odds: 1.4
 • Riktigt bra spelutbud med bra odds
 • Svensk spellicens, skattefria vinster
 • Snabb registrering med bankid
 • Exempel bonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr.
Hämta bonus
LeoVegasSport bonus - bettingbonusBonus: 100% upp till 1000 SEK
Omsättningskrav: 5x bonus - Minsta odds: 1.5
 • En egen bettingklubb med VIP-erbjudanden.
 • Svensk spellicens
 • Går att stänga vissa singelspel innan avslutat match
 • Exempel bonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr.
Hämta bonus
Bethard bonus - bettingbonusBonus: 125% upp till 1250 SEK
Omsättningskrav: 7x insättning + bonus - Minsta odds: 2.0
 • Ny och fräsch hemsida.
 • Har ett stort utbud av både casino och odds.
 • Exempel bonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2250 kr.
Hämta bonus
Comeon bonus bettingbonusBonus: 400% upp till 400 SEK
Omsättningskrav: 8x insättning + bonus - Minsta odds: 2.0
 • Stabilt spelbolag på bra plattform.
 • Svensk spellicens
 • Grym stängningsfunktion och stort utbud med bra odds.
 • Exempel bonus: Exempel bonus: Sätt in 100 kr – Spela för 500 kr.
Hämta bonus
Betser bonus - bettingbonusBonus: 100% upp till 1000 SEK
Omsättningskrav: 6x insättning + bonus - Minsta odds: 1.8
 • Tävla mot andra spelare i Betser-League & vinn priser.
 • Bäst återkommande kampanjer bland alla spelbolag
 • Exempel bonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr.
Hämta bonus
Mr Green bonus - bettingbonusBonus: 2×200 kr gratisspel
Omsättningskrav: 0x bonus - Minsta odds: 1.8
 • Grym spelsida med ny sportsbook.
 • Svensk spellicens.
 • Bra plattform med stort utbud.
 • Exempel bonus: Sätt in 250 kr – Spela för 2×200 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel. Se alltid regler och villkor innan du registrerar konto.

Lista på 10 snabba tips på hur du kan bli bättre på sportsbetting:

Spela inte på ditt favoritlag

Detta är egentligen ingen absolut sanning, men jag rekommenderar att du håller dig borta från ditt favoritlag när du skall lägga dina bets. Det är mycket svårt att vara objektiv när det kommer till sitt favoritlag och då svårt att kunna spela på rätt resultat så att säga. Håll dig borta!

Se till att ha en plan med ditt spelande

Detta är riktigt viktigt faktiskt. Det är kul att slentrianspela, men sjukt mycket mer intressant att faktiskt ta sitt spelande till en högre och mer seriös nivå. Min morfar har spelat ihop riktigt mycket pengar genom hela sitt liv och han gjorde det genom att vara noggrann och ha separata kassor för sina pengar.

Avsätt en spelkassa och spela förnuftigt och disciplinerat med dina pengar. Spela med små pengar till att börja med. Lär dig hur spelet fungerar, satsa smart och ta hela tiden ur pengar ur din spelkassa och börja om på samma låga insats. Skaffa dig en bra plan för din betting.

talamod fotbollsbetting

Jämför alltid odds mot varandra

Ifall du slentrianspelar och gör det för kul, så kan du se bort från den här punkten. Spelar du ofta och vill lyfta dig, så skall du absolut lägga vikt vid detta.

Skaffa olika spelkonton hos de olika spelbolagen och se till att du får de bonusar först och främst när du ansluter dig, men se även till att du hela tiden att du jämför odds mot varandra. Det skiljer alltid mellan de olika bolagen och detta gör att du hela tiden får ut bästa oddset på det spel du vill lägga.

Detta tips är mycket bra att använda sig av när du spelar under lång tid. Det blir helt klart skillnad på din spelkassa när du använder detta tipset över lång tid.

Se som sagt även till att du får alla de fina insättningsbonusar som finns hos de olika spelbolagen.

Låt någon annan göra jobbet åt dig

Det finns en stor mängd bra och dåliga bettingbloggar runt om i Sverige och utomlands numera. Se till att du hittar de som är bra och låt sedan de göra jobbet åt dig genom att följa deras speltips.

Du behöver få se deras stats, men detta redovisas på en mängd bra spelsajter numera och ta rygg på någon du gillar och som gör ett bra jobb med sina spel.

Du ser då till att du själv bettar likadant som den som gjort jobbet. Jag skall framöver sätta upp en lista på värdefulla spelsajter du kan följa. Surfa runt och hitta dina favoriter och ta sedan rygg på dem när du sätter dina spel.

Se till att du specialiserar dig

Som allt annat på webben och i verkliga livet, så kan kan inte hålla koll på allt. Nyhetsflödet är för stort för det och det är då självklart bättre att du blir riktigt bra på en smalare nisch om man så säger.

Bli bäst på ett lag, en liga eller en spelare beroende på vad du skall specialisera dig på. Jag har tagit fotboll som mitt gebit vad gäller sportsbetting och det är stort nog kan jag säga.

Smalna av ditt fokus och lär dig sedan allt om ditt ämne, som du valt. Det kommer verkligen hkjälpa dig att bli en bättre spelare.

Bli inte kaxig

Se till att du har fötterna på jorden som sagt. Bli inte stöddig och kaxig samt satsa inte allt efter att du vunnit ett par matcher. Jag vet. Det är enklare sagt än gjort, men det är absolut det bästa du kan göra att vara kall och kylig när det väl gäller dina spel och dina pengar.

Min morfar får åter stå som förebild här och han satsade inte allt på en gång utan han byggde sakta upp sin spelkassa samt tog ut pengar kontinuerligt och lade på sig och sin familj i vardagen.

Han satsade smart, kallt och vinnande på de enklare spelen, som faktiskt gick in fler gånger än vad han förlorade. Det är här du måste vara ödmjuk och inte betta bort allt. Bara för att du har vunnit tre spel i rad så betyder inte det att du inte kan förlora. Håll dig till planen vad som än händer. Du kommer både att vinna och förlora – det finns ingen som bara vinner.

Statistik fotboll

Använd statistik och bra råd

Numera visar alla spelbolag upp olika mycket former av statistik. Du skall absolut använda den och se till att du drar fördel av den. Betta inte i blindo som sagt utan se till att du är påläst om lagen, spelarna, fornkurvor, tidigare möten etc för att du skall ge dig de bästa fördelarna för att kunna betta hem pengar till dig och din spelkassa.

Kolla av dina valda bloggar och spelbolagens sajter inför varje spel du lägger, så att du ser all statistik inför matcherna. det är dina pengar och din spelkassa som gäller. Läs på och förbered dig.

Se till du du bokför dina spel

Du hittar lätt flera bra sajter där du kan bokföra din spel. Det är riktigt värdefullt att du håller koll på hur ditt spelande går när du vill ta dig och betting till nästa nivå. Spelar du ofta, så använd datorn. Spelar du sällan så duger papper och penna alldeles utmärkt.

Bygg ditt tålamod

För att du skall kunna få den framgång du så hett vill med din betting, så måste du skaffa dig stort tålamod. Man lär sig inte allt över en natt om man så säger utan spelande tar lite tid och du behöver ha tålamod för att lyckas.

Talamod betting fotboll

Det måste får ta tid

Denna punkten hänger ihop med tålamodspunkten. Allt arbete vad gäller att hålla koll på alla saker inom din valda spelnisch måste få ta tid. Du behöver lägga tid för att bli riktigt bra på betting och ge dig själv de bästa förutsättningarna för att bli en bättre spelare.

Sammanfattning:

 • Spela inte på ditt favoritlag
 • Ha en bra plan med ditt spelande
 • Ha tålamod
 • Använd statistik
 • Var noga med din spelkassa

Se även till att du är noggrann och faktiskt ser till det bästa även vad gäller din spelkassa. Ta ut pengar kontinuerligt när du vinner och börja om med samma spelkassa hela tiden.

Det är inte lika kul kanske, men denna artikel redogör för hur du skall bli en bättre spelare och då är det viktigt att du är noga med dina pengar. Var även noga med de spelbolag och bonusar du använder dig av och läser på noga vad gäller villkor och regler för alla uttag m.m.

Artikeln är inspirerad av spelkanalens artikel som du hittar här

10 tips för att bli en bättre betting spelare inom fotboll

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *