Cash-out

Spelsajter med cash-out funktion

Det blir alltmer populärt i Sverige att betta på olika spelbolag, och det verkar som intresset bara ökar. Drygt 100 000 svenskar bettar varje år. En omtyckt funktion som många använder sig av när de spelar är cash-out. Denna funktion gör det möjligt för dig att casha hem pengarna innan spelets slut.

[table id=4 responsive=scroll filter=”bettingbonus”

Vad är cash-out?

Det går till så att spelbolaget erbjuder dig den slutliga summan istället för hela slutsumman. Om du märker att en match håller på att vända, eller  du helt enkelt känner på dig att det kommer sluta dåligt, kan du alltid stänga ditt spel. Det finns just nu ett antal spelsajter som har cash-out funktionen, och fler kommer att följa efter. Intresset för denna form av spel ökar som sagt hela tiden.

Det är ju faktiskt riktigt bra att man kan få stänga ett spel och få en liten vinst, istället för att fortsätta hela vägen och inte vinna en krona.

Cash-out spelbolag

Exempel på cash-out

Vi kan ta ett exempel. Det är en fotbollsmatch där du tror hemmalaget kommer  att vinna och du satsar 1000 kr till ett odds på 1,90. Efter andra halvlek står det fortfarande 0-0, och du ser att bortalaget i princip bara leker med ditt lag och att de snart kommer att göra mål.

Om du nu känner att bortalaget kommer att vinna, eller att det blir oavgjort, vet du att du kommer att förlora din insats. Det är nu du  ska använda dig av cash-out funktionen. Du stänger spelet och får tillbaka en del av din insats, till exempel 600 kr. Det är bättre att få tillbaka en liten del, än att förlora hela summan.

Stäng spelet med cash -out

Vi kan ta ett till exempel. En hockeymatch där du spelar på att ditt hemmalag ska vinna, och de leder också för tillfället. I slutet av matchen kommer bortalaget tillbaka och risken är stor att de kommer att göra mål. Gör de mål blir det oavgjort och du kommer därmed förlora hela din insats. Här kan du välja att stänga spelet, få en mindre vinst tillbaka, eftersom laget du spelar på leder just för tillfället.

Hur mycket man får ut vid en cash-out beror på hur mycket du spelat för, till vilket odds, och vilket lag som vinner.

När ska du stänga ett spel?

Du bestämmer såklart själv när, och om, du ska stänga ett spel eller om du ska fortsätta  till spelets slut. Följer du en match ser du själv hur det utvecklar sig, och du kanske kan  ana hur det kommer att sluta. Om du är säker på att du kommer att förlora, ska du stänga ditt spel, och du får då tillbaka en del av det du satsat. När du spelar ska du vara medveten  om att det kan sluta på två sätt. Det gäller att hänga med i matchen och att i rätt ögonblick utnyttja cash-out funktionen om du måste göra det.

Cash-out är bra att använda sig av