Om

Här inne på sajten presenteras nyheter, tabeller, odds och bonusar inom fotboll och betting. Sajten startades i augusti 2017, men intresset och kunskapen om fotboll samt odds och bonusar inom sport är mångårig.

Edit: Nu i skrivande stund, juli 2021 är fotbollsbetting.com en etablerad sajt med bra och välformulerad information. Sajten siktar mot att bli bättre, större och ge bra information om fotboll och spel även i framtiden. Vi siktar mot ett framgångsrikt 2022.

Oberoende sajt vad gäller spelbolag

Fotbollsbetting.com är en oberoende sajt samt drivs av mig Petter Hedman och jag älskar fotboll. Jag har själv spelat i ungdomen, men en korsbandsskada förstörde för mig och min fotbollskarriär. Jag gillar dock att se fotboll. Både på TV och Live. Har varit på många fotbollsresor i England, Italien och Spanien.

Teneriffa oktober 2015 U21 Spanien – Sverige.  Jag och Håkan!

Mina favorit ligor är Premier League och La Liga. Allsvenskan kommer på god 3:e plats bland favoriterna och det skall bli spännande och roligt att skriva om dessa ligor med inriktning på betting, odds och bonusar. Mina lag är Manchester United och FC Barcelona.

Tanken är att fotbollsbetting.com skall bli en ledande sajt inom betting och fotboll och satsningen är seriös och gjord med eftertanke. Jag kommer att vara helt transparent vad gäller mina spel här inne och dessa redovisas i widgeten här bredvid till höger.

Jag älskar fotboll och spel!

Sajten drivs som sagt helt oberoende av spelbolagen och detta ger frihet vad gäller alla speltips och annat som skrivs om här inne på sajten. Detta betyder att jag kan vara helt ärlig i alla artiklar vad jag tycker och tänker samt du som läser får alltid ”sanningen” om allt som rör spel, odds samt annat här inne. Inkomst från sajten kommer från affiliation och detta gör att jag kan leverera bra artiklar och värdefull information till dig som besökare.

Gillar du själv att skriva om fotboll och betting, så är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret nedan. Vill du annonsera här på sajten, ge kritik eller komma i kontakt med mig i ngåot annat ärende, så gör du det enklast via kontaktformuläret här nedan: