Om

Här inne på sajten presenteras nyheter, tabeller, odds och bonusar inom fotboll och betting. Fotbollsbetting.com en etablerad sajt med bra och välformulerad information. Sajten siktar mot att bli bättre, större och ge bra information om fotboll och spel även i framtiden.

Oberoende sajt vad gäller spelbolag

Fotbollsbetting.com är en oberoende sajt, Jag har själv spelat i ungdomen, men en korsbandsskada förstörde för mig och min fotbollskarriär. Jag gillar dock att se fotboll. Både på TV och Live. Har varit på många fotbollsresor i England, Italien och Spanien.

Mina favorit ligor är Premier League och La Liga. Allsvenskan kommer på god 3:e plats bland favoriterna och det skall bli spännande och roligt att skriva om dessa ligor med inriktning på betting, odds och bonusar. Mina lag är Manchester United och FC Barcelona.

Tanken är att fotbollsbetting.com skall bli en ledande sajt inom betting och fotboll och satsningen är seriös och gjord med eftertanke.

Jag älskar fotboll och spel!

Sajten drivs som sagt helt oberoende av spelbolagen och detta ger frihet vad gäller alla speltips och annat som skrivs om här inne på sajten. Detta betyder att jag kan vara helt ärlig i alla artiklar vad jag tycker och tänker samt du som läser får alltid ”sanningen” om allt som rör spel, odds samt annat här inne.

Gillar du själv att skriva om fotboll och betting, så är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret nedan. Vill du annonsera här på sajten, ge kritik eller komma i kontakt med mig i något annat ärende, så gör du det enklast via kontaktformuläret här nedan: