Stryktipset på nätet – Spela Stryktipset Online – Internet

Topplista - Bäst bonusar 2022

Unibet bonus - bettingbonus100 kr spel utan omsättningskrav
Vid insättning på min. 100 kr - 0x omsättningskrav på vinster
 • Riktigt bra spelutbud med bra odds
 • Svensk spellicens, skattefria vinster
 • Snabb registrering med bankidentifikation
 • Exempel bonus: Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se
Nordicbet bonus bettingbonus100 kr bonus vid insättning
Omsättningskrav: 1x bonus - Minsta odds: 1.5
 • Bra utbud på svenska spel och bra support.
 • Svensk spellicens
 • Grym bonus med schyssta villkor.
 • Exempel bonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se
Comeon bonus bettingbonusSätt in 100 kr - få 100 kr extra
Omsättningskrav: 1x casino eller sport
 • Stabilt spelbolag på bra plattform.
 • Svensk spellicens
 • Grym stängningsfunktion och stort utbud med bra odds.
 • Exempel bonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se
Mr Green bonus - bettingbonusGör en insättning och få 100 kr
Min. insättning 200 kr - 1x omsättningskrav på insättningen
 • Grym spelsida med ny sportsbook.
 • Svensk spellicens.
 • Bra plattform med stort utbud.
 • Exempel bonus: 200 kr – få ett gratisspel värt 100 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se

Tippa stryktipset online i nya former

Nu för tiden finns det stora möjligheter att spela och tippa stryktips på nätet. Det handlar inte längre enbart om Stryktipset och Europatipset, utan nu för tiden finns det också tipsvarianter som exempelvis EttKryssTvå från Betsson, Krysset från ComeOn, samt DING från Guts.

Spela 1×2 direkt hos Betsson! 

Spela Krysset hos ComeOn!

Möjligheterna att tippa stryktips har dessutom ökat markant genom nya och förbättrade möjligheter att spela tips online. Svenska Spel har en supersnabb mobilsajt och en app anpassad för surfplattor och smartphones, Betsson har en spännande molbilsajt och en positiv utvecklingskurva för sin tips och bettingapp och ComeOn har höga ambitioner att erbjuda tipsspel på ett snabbt och säkert sätt.

Hur spelar man på stryktipset?

Anledningen till att många aktörer nu har börjat erbjuda tipsspel på nätet beror inte enbart på att Svenska Spel har monopol på att erbjuda spel i spelbutiker, nej det beror framför allt på att aktörer som Betsson, Comeon och Guts har märkt stt tipsspel på nätet är något engagerar och motiverar oerhört!

Betsson 1x2

Det är en gammal svensk tradition inom tips och betting kan man lugnt säga. Tänk alla som gått ner till sin tipsbutik och lagt sitt stryktips inför lördagens fotbollsmatcher. Jag har själv gjort det otaliga gånger i min ungdom innan Internet blev så stort som det är idag.

Tipslördag – En härlig gammal klassiker

Begreppet ”tipslördag” är nu något mer och något större än bara engelsk fotboll och gamla hederliga ”stryket”. Nu är Svenska folkets tipslördag en buffe med tipsspel som alla nu för tiden kan spelas på nätet! Nedan följer en kortare genomgång av vilka aktuella tips online som är tillgängliga för dig som ”tippare”. Spela på stryktipset!

Stryktipset från Svenska Spel

För många är Stryktipset från Svenska Spel precis lika traditionsenligt som julafton den 24:e december. För andra är det ett tipsspel som vilket som helst och för somliga är det helt enkelt en tipsnyhet som precis har öppnat en värld av spänning. Det som stryktipset från Svenska spel dock har gemensamt med alla spelare, oavsett förhållningssätt eller tidigare erfarenheter det är att det är ett tipsspel som har möjlighet att göra dig till miljonär fler gånger om.

13 rätt ger de stora pengarna

Faktum är att stryktipset som svensk spelvariant är bland det förmånligaste spelformen som erbjuds från Svenska Spel. Åtminstone om man bortser från de lottobaserade spelen Lotto, Keno, Drömvinsten och Eurojackpott. I skrivande stund erbjuder Svenska Spel alltid minst 10 miljoner kronor till en ensam vinnare med 13 rätt. Vill du ha hjälp att nå full pott och 13 rätt när du spelar? Då ska du kika in Sveriges bästa stryktipsförslag från tipsexperterna på Svensk Spelservice!

13 rätt är målet för stryktipset

Att få just 13 rätt är den stora målsättningen för nästan alla som spelar Stryktipset. För även om det finns pengar att hämta på att tippa till sig 10,11 och 12 rätt, är det de stora pengarna som lockar. Summorna som generellt brukar utbetalas för 10 rätt ligger på 0-100 kr, 11 rätt (100-200 kr), 12 rätt (200-2500 kr) och 13 rätt upp emot +20 miljoner (i händelse av jackpott).

En av de faktorer som gör Stryktipset så populärt är att det finns en funktion som rullar icke utbetalda vinster vidare till nästa omgång. Får ingen spelare 13 rätt kommer alla vinster som skulle ha utbetalas till de med 13 rätt att skjutas till kommande veckas vinstpott. På detta sätt kan vinsterna i Stryktipset bli ohyggligt stora!

Ett-Kryss-Två från Betsson

Betsson var den första aktören som lanserade en fullgod variant till det klassiska stryktipset. Man gjorde det med det formidabla konceptet Ett-Kryss-Två, vilket även refereras till som ”Betssontipset EttKryssTvå”. Tipset har i likhet med det vanliga stryktipset också 13 matcher på kupongen.

Spela 1×2 direkt hos Betsson!

Matcherna är (för enkelhetens skull) precis de samma som de som finns på den vanliga stryktipskupongen från Svenska Spel.

Naturligtvis är det med tanke på ren och skär marknadsföring från Betssons sida, men det skadar inte ett dugg för alla oss som gillar att tippa stryktips på nätet. Att matcherna är identiska gör det väldigt enkelt att jämföra de båda tipsvarianterna, streckfördelningen, avvikelser och odds för respektive tecken. Använd dig av de olika former av stryktipset som finns numera.

13 matcher på 1×2 hos Betsson

Med 13 matcher att tippa, samma matcher på kupongen och med möjlighet att spela matematiska system slutar likheterna mellan Betssons Ett-Kryss-Två och Stryktipset. Tittar man lite mer noggrant finns det ett antal stora skillnader. En av dessa är att man inte kan spela varken U eller R-system hos Betsson. Som spelare kan du heller inte spela joker på din kupong eller topptips. Allt detta kommer dock i skuggan av den stora skillnaden – den som handlar om utdelning av vinster.

Betsson har en väldigt hög andel av spelomsättningen på EttKryssTvå som går till vinster. Andelen är betydligt högre än Svenska Spel. Lägg därtill att Betsson använder sig av en annan metod för att beräkna utdelningen. Till skillnad från det ordinarie stryktipset, spelar Betssons spelare mot oddsen på kupongens tecken istället för mot de andra spelarna.

Garanterad vinst på 1X2 hos Betsson

Detta betyder att du som spelare alltid är garanterad att få utdelning på ditt tips, förutsatt att du tippar rätt på minst 10 matcher. Vinsten beräknas nämligen på oddsen för dina korrekt placerade tecken istället för hur många som har exakt samma vinnande rader. Detta betyder också att du på förhand, när du lägger ditt tips, vet hur stor din maximala vinst för 13 rätt kan bli.

Du kan också se den minsta summa som du kan vinna om du får 13 rätt. Med detta system kan alltså väldigt många spelare vinna trots att de har tippat identiska rader. Det finns helt enkelt plats för många vinnare med Betssons stryktips – Ett-Kryss-Två.

Krysset från ComeOn

Spela Krysset hos ComeOn!

Med Krysset från ComeOn har det kommit en revolutionerande tipsvariant som verkligen sätter alla ”tippares” bästa kunskaper på sin spets. Till skillnad från traditionella tips från exempelvis Svenska Spel (stryktipset) och Ett-Kryss-Två från Betsson, bjuder Krysset från ComeOn på ett annat upplägg. Det handlar nu inte om att tippa 13 matcher utan istället 10 stycken.

Coneon Krysset

Matcherna är inte heller hämtade på samma sätt som de är hos Svenska Spel och Betsson. Krysset och ComeOn har istället valt att gå sin egen väg och hämta matcher som man själva tycker är intressanta och spännande. Man har således inställningen att man kan stå på egna ben och inte behöver ha draghjälp från någon annan!

Vinstpotten hos ComeOn

Vinstpotten för Krysset är något lägre än för de traditionella tipsen. I dagsläget ligger de generella maxvinsterna omkring +100.000 kr. Tycker du att det verkar lite så ska du först kolla in förutsättningarna. Istället för att tippa 13 matcher gäller det som sagt att endast tippa 10. Därtill finns det en inbyggd begränsning att du måste använda tre halvgarderingar (två tecken) och sju singeltecken. Med andra ord måste du spela ett matematiskt M8-system. Detta upplägg gör det möjligt för ComeOn att erbjuda höga vinster i förhållande till insats, samtidigt som du som spelare inte blir så drabbad av att flera spelare har samma rad.

Krysset behöver analys hos ComeOn

ComeOn har med sitt ”Krysset” således skapat en tipsvariant som sätter större krav på dig som tippare. Du måste vara mer noggrann med din analys och kan inte lämna lika mycket åt garderingsslumpen som du kan när du spelar stora system på Stryktipset och Betssons Ett-Kryss-Två. Med större utmaning kommer större glädje om du vinner. Krysset från ComeOn är helt enkelt ett tips för riktiga tipsintresserade – personer som brinner för att tippa stryktips på nätet.

Spela Krysset från ComeOn!

DING-tipset från Guts.com

Ett av marknadens mer spännande tipskoncept är DING-tipset från Guts. Det är ett tips som kan spelas av alla som har ett spelkonto hos Guts. Det stora och det speciella med DING-tipset är att det kan spelas helt gratis men med chansa att vinna på riktigt!

DING sjösattes under Fotbolls-VM och blev snabbt en populär spelform. Den tillför något som marknaden inte har sett förut och som spelare garanterat har längtat efter, nämligen möjligheten att tippa stryktips helt gratis! Vinstpotten är i det mindre slaget, i dagsläget omkring 10.000 kr, men så tjänar Guts.com heller inga direkta pengar på att spelare spelar tipsformen DING.

Ding-Tipset med matcher från olika ligor

Upplägget för DING-tipset är i enighet med alla stryktips-spel att tippa rätt tecken på ett antal utvalda matcher. I det här fallet handlar det om att tippa rätt tecken på 12 matcher. Matcherna är utvalda av DING och representerar matcher som Guts.com tycker är spännande. Det kan exempelvis handla om matcher från italienska Serie A, spanska La Liga eller tyska Bundesliga för att nämna några.

Stryktipset på nätet – Spela Stryktipset på Internet

Även matcher från England hämtas. Bortsett från den ekonomiska aspekten är DING-tipset också speciellt av den anledningen att det inte handlar om att tippa rakt av vem som vinner eller om det blir oavgjort. Skillnaden är att det för vissa matcher krävs att du tippar med ett inlagt handicap för något av lagen. Med andra ord ligger utmaningen i att försöka tippa utgången i en match där exempelvis ett av lagen får ett två plusmål när slutresultatet har fastställts.

Då DING-tipset är gratis passar det alla som älskar att tippa stryktips. Det kostar inget vilket gör tipsvarianten helt riskfri och du kan vinna pengar om du prickar rätt på samtliga 12 matcher.

FAQ Stryktipset

Hur många spelar på stryktipset?

Det sägs att så många som hela 1.2 miljoner personer spelar på Stryktipset varje vecka, men det låter som en helt otrolig siffra. Det kan vara 1.2 miljoner system, men det är även det en helt otrolig siffra om den nu stämmer. Många är det i vart fall och Stryktipset har varit populärt under väldigt lång tid!

Hur vinner man på stryktipset?

Man vinner högsta vinsten på Stryktipset genom att ha alla 13 rätt. Får man in alla 13 matcher som ingår i stryktipset den vecka man spelar, så vinner man. Man vinner från 10 rätt om det blir utdelning. Utdelningen beror på hur hur många som spelar och hur många som nått 10 rätt under den spelande omgången.

Vad kostar ett spel på stryktipset?

Varje rad på stryktipset kostar 1 krona. Man räknar antalet helgarderingar, halv garderingar och spikar. Priset per spel beror således på det system och antalet rader i detta system.

Vilket system är bäst på stryktipset?

Det finns inget system som är bäst på stryktipset på det sättet. Det vinnande systemet varje gång är således det bästa systemet just den veckan. Ju fler system du har, desto större chans borde det vara att vinna på stryktipset.

Hur får man 13 rätt på stryktipset?

Det får man när man sätter alla de 13 matcher som ingår i stryktipset under den specifika omgången. Det är verkligen ingen lätt match att tippa de 13 rätta matcherna, men väl värt ett försök.

Sökningar på stryktipset

Många som hamnar här på denna artikel har sökt på Google.se efter termer vad gäller stryktipset. Förmodligen även du. De flesta söker efter:

 • Stryktipset LIVE
 • Stryktipset tips idag
 • Stryktipset idag
 • Spela stryktipset idag
 • Spela stryktipset
 • Tippa stryktipset
 • System stryktipset
 • Stryktipset online
 • Tippa Stryktipset online

Populärt att tippa Stryktipset

Som du ser i denna artikel är det populärt att spela och tippa på stryktipset online och i butik. Online är såklart enklare och du har mer information tillgänglig när du skall tippa online i hemmets lugna vrå med datorn eller mobilen i högsta hugg. Spela sansat och var aktsam med dina pengar oavsett om du spelar på stryktipset eller något annat sportspel.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *