Kroos vill tillbringa resten av sin karriär i Real Madrid

Toni Kroos insisterar på att han vill spendera resten av sin karriär med Real Madrid, då hans nuvarande kontrakt löper till slutet av nästa säsong. Kroos flyttade till Santiago Bernabeu 2014 från Bayern München och har gjort 344 framträdanden för Los Blancos i alla tävlingar, gjort 25 mål och gjort 77 assist.

Kroos har vunnit allt med Real Madrid

Den tyske mittfältaren har vunnit två La Liga-titlar, tre Champions League-titlar, två UEFA Super Cups och fyra FIFA Club World Cups sedan han kom till Spanien, och har bekräftat att han vill se de sista dagarna av sin karriär i Madrid.

”Jag vill avsluta min karriär här”, sade Kroos i en intervju med RTVE. ”Min familj och jag mår bra i Madrid, det finns fortfarande ett och ett halvt år kvar [på kontraktet].” 32-åringen talade också om den här säsongens titelrace i LaLiga, där Madrid för närvarande toppar ligan med fyra poäng före tvåan Sevilla, och tillade: ”Vi måste leta efter alla poäng i ligan, det finns fortfarande mycket kvar.

”Just nu är rivalen Sevilla och vi måste kämpa för det till slutet.” Kroos lagkamrat Eden Hazard har haft en svår tid sedan han flyttade för stora pengar till Madrid från Chelsea 2019, men belgaren har börjat visa formskott på sistone och gjorde segermålet i den dramatiska 2-1-komebacksegern på tilläggstid mot Elche i Copa del Rey.

real madrid

Hazard behöver komma tillbaka till sitt forna jag

”Jag tror på honom”, sade Kroos om Hazard. ”Han måste göra allt för att återgå till att bli vad han alltid har varit – han kan hjälpa oss mycket.” VM-vinnaren från 2014 fick också frågan om en annan världsmästare, Paris Saint-Germains Kylian Mbappe, som starkt har kopplats samman med en flytt till Madrid när hans kontrakt löper ut i slutet av den nuvarande säsongen.

”Det är svårt att veta eftersom allt beror på situationen för hans kontrakt”, tillade han. ”Det förvånar mig inte att Madrid försöker värva honom eftersom han är en toppspelare. Det är ingen hemlighet att Real Madrid vill ha honom. ”Under mina åtta år här har många namn kommit upp och bara 20 procent har kommit fram.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *