Vad är fotbollsbetting?

Vad är betting på fotboll?

Betting är allt ifrån analys, strategi, vetenskap, tur, otur och erfarenhet. Är du sugen på att lära dig mer specifikt om vad betting är så bör du fortsätta läsa på denna sidan för att få en så bra start som möjligt med din betting. Är du kanske en person som har erfarenhet av betting, odds och sport så kommer du finna värdefulla bonusar här på sidor som du ännu inte registrerat dig på. Tjäna pengar på Betting Online.

Odds och bonusar för bästa betting

Dessutom visar vi dig en hel lista som ger omdömen om alla betting sidor. Du hittar även lista på bästa spelbolag samt bästa oddsbonusar här inne på sajten. Här läggs även upp information om hur bra odds olika sidor har så du som erfaren och ny bettare kan få ut som mycket som möjligt på dina spel. Är du nyfiken på att gå till våran lista direkt så kan du finna vår betting lista. Den inkluderar olika bonusar, omdömen och även information om saker att ha koll på så som skatt utanför EU med mera. Bettinglistan kommer inom kort upp här på sajten.

Vad ar fotbollsbetting

Vad är betting?

betting är när man bettar på att ett lag eller en spelare i en viss sport ska vinna. I fotboll, handboll, hockey, bandy och liknande sport finns det oftast tre resultat. Antingen vinst för hemmalaget, lika eller förlust för borta laget. Det finns sporter som tennis, golf och basket där det endast finns vinnare och förlorare och som resultat är oddsen lägre. Däremot är det oftast lättare att förutspå en vinnare i dessa fallen, men ibland är det istället väldigt lika mellan lagen.

Låt oss säga att vi ha en fotbollsmatch. Då har vi följande alternativ att betta på:

1 Manchester United vinner som hemmalag

X Lika

2 Sunderland vinner som bortalag

Väldigt simpelt som syns ovanför, men krysset finns inte i tennis, basket och andra sporter. Istället har man bara 1 och 2. Generellt sett så är det större chans att hemmalagen vinner då dem är vana vid deras fans, underlag, väder och ”atmosfären” i sig.

Betting handlar dock ganska mycket att se saker som inte spelbolagen ser. Kanske en ung spelare som gör debut som är bättre än vad betting bolagen vet. Eller så finns det en skadad spelare som öppnar upp för en annan bra spelare. Kanske har motståndarlaget fruktat spelaren som är skadad och spelar inte lika tufft eller tuffare.

Ha koll och tålamod

För att bli bra på betting måste man oftast kolla på mycket matcher i kombination med att läsa om matcher. Det kan vara bra att diskutera med andra i forum. Lista på forum kommer inom kort där du kan få mer information och tankar om betting på en specifik match tros gå till.

Lär dig om sporten du bettar på, ha kul, eller betta på en sport du redan känner till. Har du roligt samtidigt så går det oftast bra eftersom du njuter samtidigt som du njuter av spänning och samlar information om hur din betting på framtida matcher kommer se ut. Här läser du mer om hur odds fungerar.

Vi här inne föredrar ju såklart fotboll, så vi kommer att promota allt som har med fotboll att göra både vad gäller betting, men även annan information om denna bästa av sporter.

Vad är odds inom betting?

Som nämnt i föregående stycken, så har vi oftast tre alternativ: 1, X och 2. Varje alternativ har också ett odds beroende på betting sidornas formler som gör att det resultat med störst chans att inträffa får lägre odds och högre på det lag som har lägre vinst chans.

betting sidorna garderar sig också genom att räkna ut så dem går plus oavsett om du vinner eller inte. Så bara för att ett lag har lägst odds ska du inte alltid betta på det.

Exempel:
1 – Odds:1.7
x – Odds:2.3
2 – Odds: 3.15

Ha koll på oddsen

Ovanför ser du att bettingbolaget tror på hemmavinst i första hand, men det är inte alltid fallet. Oftast sänks oddsen också där majoriteten av bettarna lägger sina bet på, för att betting sidan ska undvika stora förluster och för att den större massan oftast har rätt.

Det finns massor av olika former av betting numera och d kan spela på allt möjligt som spelbolaget tror kommer hända i en specifik fotbollsmatch.