Liverpool vill ha Juventus Dybala – Barca vill låna Meunier

Paulo Dybala har slut på sitt kontrakt i Juventus i slutet av den här säsongen. De två parterna förväntas återuppta samtalen nästa månad. Under tiden övervakar några toppklubbar Dybalas tillgänglighet. Kommer han verkligen att lämna Juve?

TOPPNYHET – LIVERPOOL VILL FLYTTA DYBALA

Liverpool har nått Juventus med en flytt för den argentinske landslagsmannen Dybala, hävdar Tuttomercatoweb. The Reds vill dra nytta av Dybalas kontraktssituation även om Manchester City och Inter också är intresserade av 28-åringen. Dybala har varit i Bianconeri sedan 2015 men har ännu inte kommit överens om ett nytt kontrakt.

Juventus fotboll

Summa Summarum

– Marca rapporterar att Barcelona har kontaktat Borussia Dortmund om att värva Thomas Meunier på lån fram till slutet av säsongen med BVB öppna för idén.

– Wolves kommer inte att acceptera bud under 40 miljoner pund för Ruben Neves i samband med intresset från Manchester United och Arsenal, hävdar The Sun.

– Porto har tackat nej till Tottenhams bud på 37 miljoner pund med tillägg för den colombianske yttern Luis Diaz rapporterar Evening Standard.

– Jose Mourinhos Roma har fortfarande hopp om att landa Arsenals Granit Xhaka innan transferfönstret stänger enligt Mail.

– Goal rapporterar att Arsenal har kommit överens om en överenskommelse om att värva den amerikanske landslagsmålvakten Matt Turner under lågsäsongen från New England Revolution.

– Aston Villas Ashley Young har avböjt en närmande från Newcastle United hävdar The Mirror.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *