Mason Greenwood gripen av polisen i Manchester

Greater Manchester Police har bekräftat att de har gripit en ”man i 20-årsåldern” misstänkt för våldtäkt och misshandel som verkar vara Manchester Uniteds Mason Greenwood. Uttalandet lyder: En utredning inleddes och efter undersökningar kan vi bekräfta att en man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för våldtäkt och misshandel. Han är fortfarande häktad för förhör. Utredningarna pågår. Artikeln är baserad på information från thepeoplesperson.com:

Mer om fallet med Greenwood

Greenwood är arresterad

Programledaren Piers Morgan bekräftade nyheten på sitt Twitterkonto och sa: ”BREAKING: Englands och Manchester Uniteds fotbollsspelare Mason Greenwood har gripits misstänkt för våldtäkt och misshandel. Arresteringen följer på Manchester Uniteds uttalande om att spelaren tills vidare inte skulle delta i några fotbollsaktiviteter, vilket i princip innebar att han stängdes av på obestämd tid.

Det är självklart att Greenwood ska betraktas som oskyldig tills motsatsen bevisats, men situationen är chockerande och kan innebära slutet på hans fotbollskarriär.

Manchester United Fotboll

Detta kan vara slutet på hans fotbollskarriär

Skadan och skadan på Harriet Robson är mycket viktigare än fotbollsfrågor och det är inte meningen att vara respektlös när man rapporterar om detta med avseende på effekten på laget, eftersom The Peoples Person är en fotbollspublikation.

Nyheten är katastrofal för Ralf Rangnick och resten av hans spelare när de kämpar för att nå en topp fyra-placering den här säsongen. Med Anthony Martial och Amad Diallo som redan har lämnat på lån fram till slutet av säsongen står United nu inför utsikten att vara trängda på yttermittfältet, med endast Marcus Rashford, Jadon Sancho och Anthony Elanga kvar tillgängliga som är specialister på den positionen.

Tidigare rapporter idag om att det kan få klubben att göra en flytt för FC Barcelonas Ousmane Dembélé kan få ny näring av eftermiddagens rapport från spanska AS att Barça-bossen Xavi kategoriskt har förklarat att spelaren inte finns med i hans planer och att han inte vill ha honom i truppen under resten av säsongen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *