Mason Greenwood: Inblandad i våld i hemmet

Manchester United-anfallaren Mason Greenwood har anklagats för våld i hemmet av sin flickvän Harriet Robson. För en timme sedan lades en story ut på Harriets Instagramkonto som visar blåmärken på hennes kropp med en bildtext där det står: ”Till alla som vill veta vad Mason Greenwood faktiskt gör med mig”.

Mer om United

Greenwood skall ha slagit och våldfört sig på Harriet

Serien av störande bilder tyder tydligt på en fysisk attack. Hon lägger senare upp ett ljudklipp där Greenwood var kränkande och hotade henne. Nyheten har chockat United-fansen som vaknade i morse, eftersom de fruktar vad som väntar 20-åringen.

Greenwood har utpekats som en av de mest lovande talangerna som kommer från Uniteds akademi, med en ljus framtid framför sig. Eftersom United vägrar att investera i ytterligare en ung anfallare trodde många att 20-åringen så småningom skulle leda linjen för United.

Manchester United Fotboll

Om det finns någon sanning i historien är det ett chockerande och skamligt beteende som klubben säkerligen inte kan och inte kommer att tolerera. Det sätter därför omedelbart hans karriär i fara. United har i morse släppt ett uttalande där det står: ”Vi är medvetna om de bilder och anklagelser som cirkulerar på sociala medier. Vi kommer inte att ge några ytterligare kommentarer förrän fakta har fastställts. Manchester United tolererar inte våld av något slag”.

Polisen i Greater Manchester har också bekräftat att de utreder fallet

Naturligtvis ska man inte dra några slutsatser innan man har hört båda sidorna av historien, så United-fansen hoppas på ett snabbt svar från Greenwood. Det kan också finnas andra förklaringar, till exempel kan Robsons konto ha hackats och bilderna och ljudet ha förfalskats.

Inlägget togs bort cirka två timmar efter att det publicerats, men en skärmdump har cirkulerat på sociala medier. Observera att den innehåller bilder som vissa personer kan tycka är skrämmande ifall du tittar på dessa bilder.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *