Silly Season: Barca och Bayern i Christensen race

Barcelona och Bayern München är båda starkt intresserade av att värva Andreas Christensen på fri transfer när hans kontrakt med Chelsea löper ut i slutet av säsongen, enligt Fabrizio Romano.

Den danske landslagsmannen har varit en viktig del av Thomas Tuchels lag hela tiden och startat 11 Premier League-matcher den här säsongen. Han missade dock den potentiella säsongsavgörandet mot Manchester City i lördags efter att ha testat positivt för COVID-19.

chelsea

Barcelona och Bayern i Christensen-race

Chelsea har lagt ett erbjudande om ett nytt kontrakt på bordet för 25-åringen att överväga, men han har inte skrivit under det ännu och verkar ovillig att göra det. Klubben befinner sig i en liknande situation med Antonio Rudiger och kaptenen Cesar Azpilicueta.

Christensen anslöt sig till Chelseas ungdomsverksamhet från Bröndby på U-18-nivå. Han befordrades till förstalaget 2015 men skickades omedelbart ut på ett tvåårigt lån till Borussia Mönchengladbach. Sedan han återvände till Stamford Bridge har han gjort totalt 148 framträdanden i alla tävlingar hittills.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *