Enklare skada för Zlatan i Milan – Snabbare rehabilitering

Det rapporterades igår att Zlatans skada var lindrigare än vad man först befarat. Det är ingen hälsena som är skadad utan vaden. Det är klart bättre och nu får han en korta och enklare rehabilitering. Förmodligen tar det ca 1 månad för honom att bli hel och frisk i vaden igen. 

Spännande tid framåt

Det skall bli spännande att se vad som nu händer med Zlatan och hans spel på den högsta nivån. Om 10 dagar skall man ta nya prov och testa hur läkningen har gått med hans vad. Uppgifter säger att han kan vara tillbaka om ca 1 månad och det vore riktigt kul att se Zlatan spela igen.

Serie A har inte startat om än och det finns inget klubbat om exakt datum för omstart av ligan i Italien, men man pratade om senare delen av juni tidigare. All sport i landet är avstängd fram till den 14 juni i vart fall sedan får man se vad regeringen gör får åtgärder och när den italienska fotbollen kan komma att sättas igång igen.

Kontraktet med Milan

Kontraktet med Milan går ut efter sommaren för Zlatan i Milan och det är i dagsläget inte alls säkert att han överhuvudtaget kommer till spel i den italienska klubben. Tyvärr. Det vore som sagt kul att se han spela toppfotboll där. Hammarby har ju varit ett alternativ då han är delägare i klubben samt har tränat med densamma under coronatiden.

Vi får helt enkelt vänta och se hur allt blir både för den italienska fotbollen denna sommar samt för Zlatan och hans rehabilitering. Så snart vi har mer och ny information i ämnet så uppdaterar vi här på sajten.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *