Silly Season: Newcastle närmar sig Gosens

Newcastle United tros göra goda framsteg i sina samtal med Atalanta om den föreslagna övergången av Robin Gosens, enligt Sky Italien.

Newcastle vill förstärka med Robin Gosens

The Magpies slutförde värvningen av anfallaren Chris Wood från Burnley för några dagar sedan, och efter att redan ha täckt den högra ytterbacksplatsen med förvärvet av den engelske landslagsmannen Kieran Trippier från Atletico Madrid innan dess, verkar det som om deras fokus har vänt sig till vänsterkanten, vilket är där Gosens, som imponerade som representant för Tyskland vid EM förra året, kommer in i bilden.

Newcastle United

Newcastle vill spendera sina Saudi pengar

Tydligen är den enda frågan som nu står i vägen för en överenskommelse om en affär den hamstringskada som har hållit 27-åringen borta från spel sedan slutet av september, och det återstår att se om Premier League-laget är nöjda med att hans nuvarande problem inte lämnar några bestående skador.

Gosens anslöt till Atalanta från holländska Heracles Almelo 2017, och har sedan dess gjort 157 matcher för Serie A-laget i alla tävlingar, gjort 29 mål och bidragit med 21 assist.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *