Giroud: Hyllar Milans vilja efter derbyt

Vi är tillbaka! – Olivier Giroud förklarade att Milan ”är tillbaka” efter att ha inspirerat deras comebackseger i derbyt mot Inter. Giroud gjorde två mål för att minska Inters ledning i toppen av Serie A till en poäng – även om Nerazzurri har en match i handen – i en 2-1-seger för Rossoneri, som hade hamnat i underläge efter Ivan Perisics volley i första halvlek.

Giroud gjorde två mål i andra halvlek

Den franske landslagsmannen gjorde på ett kämpigt sätt om från nära håll för att kvittera i den 75:e minuten och fullbordade vändningen tre minuter senare för att överraska Simone Inzaghis lag, Milan hade som enda missöde ett sent rött kort för Theo Hernandez.

”Som jag sa före matchen var detta en speciell match. Du vinner derbyt, vi hade svårt i första halvlek, men efter paus i 45 minuter kom vi tillbaka in i matchen”, säger Giroud till DAZN. ”Jag hoppades på en eller två bollar in i boxen, den första var lite tur, men den andra var en fin [Davide] Calabria-passning.

Milan fotboll

Spännande i toppen av Serie A

”Jag är så glad för mina fans, jag är stolt över det här laget som aldrig gav upp. ”Vi gör mål i boxen, så det är sant att jag var lite isolerad i första halvlek, men hela laget spelade inte bra och det visste vi. ”Vi bevisade vår stora laganda efter pausen och vi är tillbaka!

”Det finns en lång väg framför oss, vi är fortfarande med i racet, men det finns många matcher kvar att spela och Inter är fortfarande ledare. ”Så låt oss vinna våra matcher och sedan se vad Inter gör.”. Nu är det fajt igen i Serie A och det skall bli spännande att se vad både Inter och Milan kan göra framöver för att vinna ligatiteln.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *