Svag inledning av FC Barcelona i La Liga

Barcelona övertygar inte just nu

FC Barcelona är inte i form och har börjat svagt i La Liga denna säsongen. Det fattas just nu en Messi i laget, som kan bära detta sargade Barcelona framåt och uppåt i tabellen. De spelare som är på planen nu måste höja sig och spela en bättre fotboll för att inte halka för långt efter i jakten på La liga toppen! Här ser du fotbollsmatcher idag.

Ligger 7:a för tillfället

Just nu placerar sig Barcelona på en sjunde plats i La Liga och man har bara skrapat ihop 8 poäng på 4 matcher. Vilket är en onormalt svag inledning av detta klassiskt starka lag. Laget har inte imponerat och de skapar alldeles för lite med tanke på sin storhet som fotbollslag.

FC Barcelona

Kom undan med blotta förskräckelsen

I gårdagens möte med bottenlaget Granada gjorde man mål i 90:e spelminuten och detta blev även slutresultatet 1-1. Det är faktiskt riktigt dåligt av Barca tycker jag och det är lite ledsamt att numera se denna gigant vara såpass svag i både Champions League och i La Liga. Man har visserligen en match mindre spelad än de andra i toppen, men spelmässigt är man långt från de stora dagarna på Camp Nou. Drygt 27 000 åskådare även om det är Granada som står för motståndet säger en del om hur pass mycket folk Messi drog till ligan och framför allt till arenan i Barcelona.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *