Speltips Real Sociedad vs Real Betis – 03/02/22

Två lag som vänder blickarna tillbaka mot Cope del Rey-uppgifterna på torsdagskvällen, Real Sociedad tar emot Real Betis på Anoeta Stadium på torsdagskvällen.

Bettingtips idag

Bettingtips Real Sociedad vs Real Betis

Vi börjar med värdarna: Även om Real Sociedad kan ha varit besvikna över att ha gått in i det korta vinteruppehållet med en enda poäng mot Getafe, bör Imanol Alguacils mannar finna att stämningen i lägret är på topp. Det baskiska laget fortsätter att imponera den här säsongen och har bokat sin plats i utslagsfasen av årets Europa League, och är dessutom med i racet om att nå en topp fyra-placering. Sociedad, som ser ut att sätta ytterligare en markering på Anoeta Stadium på torsdagskvällen, har också en fem matcher lång rad av obesegrade matcher i alla format.

Real sociedad

Real Sociedad

Den senaste tiden har Alguacils lag också imponerat med sina defensiva prestationer på hemmaplan, med en chockartad 2-0-seger mot de regerande mästarna i La Liga, Atletico Madrid, den 19 januari. Det bör noteras att mittfältsvärdarna har hållit nollan i var och en av sina tre senaste matcher på Anoeta.

Betis

När det gäller gästerna, som senast sågs den 21 januari när de tog en enormt imponerande 4-1-vinst borta mot Espanyol, kommer Real Betis att vara desperat att fortsätta på samma spår här. Los Verdiblancos har verkligen funnit sig till rätta sedan de tog in den tidigare West Ham-bossen Manuel Pellegrini och ligger för närvarande på tredje plats i La Liga-tabellen och befinner sig mitt i en purpurfärgad period.

Betis har en svit som markeras av en 2-1-seger mot Sevilla förra månaden och har en egen fem matcher lång svit av obesegrade spelare. Torsdagens gäster har chockat nästan alla i Europa den här säsongen och kommer också att vara stärkta av sitt senaste möte mot Sociedad. När de två sidorna möttes på Estadio Benito Villamarín i december tog Betis en fantastisk 4-0-seger.

Speltips: Båda lagen gör mål på Real Sociedad vs Real Betis

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *