Speltips Leicester City vs Manchester United 20211016

Leicester City vs Manchester United – Förhandsgranskning och prognos. Manchester United kommer tillbaka till spel igen! Efter två veckors landslagsuppehåll och våra spelare med landslagsspelningar över hela världen är det dags att återvända till klubbfotbollen och Premier League. Den här helgen markerar återkomsten av vår favorittävling och Manchester United kommer att besöka Leicester på lördag, där de möter Brendan Rodgers lag.

Fotboll idag

United inte i bästa formen förra månaden

Detta uppehåll kom vid en bra tidpunkt för United, eftersom deras matcher i september inte gav det bästa av dem. Tre förluster på fyra matcher förbättrades av den första Champions League-segern, men sedan misslyckades Ole Gunnar Solskjaers lag med att besegra Everton i den sista matchen före uppehållet. Därför blir matchen mot Leicester City extra viktig nu. Här är allt du behöver veta inför den matchen.

Vinnare Premier League

Lagnyheter

Leicester kommer inte att ha alltför stora problem med sin startelva, även om några spelare kommer att saknas. Skador på Wilfred Ndidi, Wesley Fofana och James Justin kommer att vara något som Rodgers måste vara uppmärksam på, men den tidigare Man United-försvararen Jonny Evans förväntas starta matchen för Foxes.

Man United kommer å andra sidan att vara utan mittbacksparet Raphael Varane och Harry Maguire och det kan bli ett stort problem för Solskjaer. Eric Bailly och Victor Lindelof bör ersätta dem, medan Amad Diallo fortfarande är skadad. Marcus Rashford har återvänt till truppen, men den här matchen kan vara en match för tidigt för honom att starta. Fred och Edinson Cavani kommer inte heller att vara tillgängliga på grund av sina åtaganden med landslagen.

Formguide

Leicester Citys inledning på kampanjen har varit allt annat än bra. Efter att ha lyckats kvalificera sig till Europa League förra säsongen har man öppnat den nya kampanjen med bara åtta poäng på sju matcher. Det har placerat dem på 13:e plats i Premier League-tabellen och det är ingen överraskning om man ser till hur de presterat. Leicesters säsong började bra med en 1-0-seger mot Wolves, men sedan dess har det varit en hel del problem. En 4-1-förlust mot West Ham har visat mycket av dem, man förlorade även mot Man City abd Brighton, samtidigt som man misslyckades med att slå Burnley och Crystal Palace. I Europa League höll man Napoli oavgjort vilket var ett bra resultat, men sedan förlorade man mot Legia i Warszawa….

När det gäller Man United har det som vi tidigare nämnt inte varit någon bra månad för dem mellan de två landslagsuppehållen. Det blev bara tre segrar på sju matcher – mot Newcastle, West Ham och Villarreal, men de förlorade också mot Young Boys, West Ham i Ligacupen och Aston Villa (hemma). De röda djävlarna ligger nu på fjärde plats, men med lika många poäng som Everton och Brighton, som ligger precis bakom dem i tabellen.

Prognostiserat resultat

Med tanke på allt är det väldigt svårt att förutse den här matchen. Manchester United bör ha tillräckligt med resurser för att vinna 1-0 på King Power Stadium, främst på grund av de svårigheter som Leicester har haft den här säsongen. Solskjaers lag kommer att vara svagare, men de röda djävlarna kan vara väldigt farliga när de får utrymme, vilket bör ske denna lördag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *