Speltips Atletico Mineiro – Atletico Paranense 2013

Jackpott och Atletico Mineiro!

Äntligen lossnade det spelmässigt! Precis som jag förutspådde orkade inte U de Chile i andra halvlek, höjden blev för mycket. Real Potosi gick ifrån till 3-1 i andra halvlek trots en straffmiss. Vi sätter 3/3, skönt! Spela på fotboll på nätet hos oss på fotbollsbetting.com

Dagens bästa spel går inatt och spelet finner jag i Brasilianska högsta serien. Nyblivna Copa Libertadores mästarna Atletico Mineiro tar emot Atletico Paranense på Estadio Independienca kommande natt.

Matchen är viktig för båda lagen, speciellt Atletico Mineiro som har underpresterat rejält i inledningen vilket till stor del beror på Copa Libertadores framgångarna.

Man har i flera matcher valt att vila spelare och resultat därefter. I helgen vilade man hela startelvan från Copa finalen några dagar innan vilket genererade i en 4-1 förlust borta mot kapabla Cruzeiro.

Inatt blir det andra bullar, inatt ska man upp i klass igen och har tagit ut sin starkaste trupp!

Truppen från hemsidan:

Goleiros: Victor, Giovanni
Laterais: Marcos Rocha, Michel, Júnior César, Richarlyson
Zagueiros: Réver, Leonardo Silva, Rafael Marques, Jemerson
Volantes: Pierre, Josué, Lucas Cândido, Rosinei
Meias: Ronaldinho, Bernard, Leleu
Atacantes: Diego Tardelli, Jô, Alecsandro, Neto Berola, Luan

Förmodligen Brasiliens starkaste trupp, skriker klass här, framförallt offensivt med Ronaldinho som spelfördelare, hett jagade Bernard på ena kanten och Diego Tardelli på andra. I anfallet startar skyttekungen Jó.

Nu tar man emot ett av seriens svagaste lag på pappret, Atletico Paranense, som tog klivet upp till denna säsong. Man ligger i bottenskiktet och huvudmålet är givetvis att lyckas klara kontraktet.

Inatt spelar man sin tuffaste match för säsongen mot en utvilad startelva i Atletico Mineiro som håller högsta klass och inte nog med det…

Man gör det utan sin absolut viktigaste spelare både framåt och bakåt i Kaptenen Paulo Baier, som är avstängd. Utan sin centrala fältherre har man inget att sätta emot inatt, det vågar jag lova. Bolagen har säkerligen inte snappat upp detta ännu eftersom det beslutades av Brasilianska fotbollsförbundet under Tisdagskvällen.

Atletico Paranense snittar dessutom över 2 insläppta per match borta och försvaret är något som verkligen inte fungerar. Senast vände man borta mot Portuguesa till 2-3, men man var totalt utspelade innan Portuguesa spelaren drog på sig Rött kort tidigt i andra. Inatt väntar som sagt ett helt annat motstånd och utan sin kapten ska man inte ha en chans här.

Fler speltips här: Betting tips

Jag lägger två spel Pre-game även här:

Atletico Mineiro 1 @ 1.73 – 6/6 Units – Pinnacle

Atletico Mineiro ö1.5 mål @ 1.88 – 5/6 Units – Marathon

Lycka till vid rygg!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *