Speltips Brentford vs Chelsea 20211016

Betting Tips Brentford vs Chelsea

Landskampsuppehållet har tagit slut och det är dags för återkomst till Premier League-fotbollen igen. Vi är på väg in i höstens djup nu och baserat på vad vi har sett hittills kommer trycket mot julen att vara så intensivt som det har varit på länge. Två lag som överträffat förväntningarna hittills, Brentford och Chelsea, kommer att drabba samman i helgen i vad som borde bli ett riktigt spännande möte mellan två av Londons bästa lag.

Fler Betting tips: Speltips

Brentford

Brentford är känt som Premier Leagues Moneyball-representanter och när man tänker på den resa de har gjort fram till nu är det verkligen otroligt att se dem flirta med topp sex. Vissa kommer att säga att de helt enkelt rider på en våg av momentum men det är tydligt för alla att se att det finns en metod i galenskapen. De har en solid trupp, en rabiat fanbase och känslan av att veta att de inte har någon som helst press på sina axlar.

Chelsea Premier League

Lagnyheter

Dasilva, Sorensen, Janelt och Baptiste har alla uteslutits på grund av skador och Ajer betraktas för närvarande som en tveksam spelare inför besöket i Chelsea.

Chelsea

Chelsea är regerande mästare i Europa och även om det finns förväntningar som följer med det, vet de också att årets titeljakt i Premier League är ganska skrämmande. Liverpool och Manchester City är lika starka som alltid, men efter bara en handfull matcher sitter Thomas Tuchels mannar ganska bra i toppen. Om de kan börja blanda det med att försvara sin krona i Europa kan de vara på väg mot en ganska historisk kampanj.

Lagnyheter

Thiago Silva är inte tillgänglig efter sin tid med Brasilien på landslagsuppdrag och Kante hoppas vara tillbaka i full form efter en kamp mot COVID-19. Pulisic är den enda bekräftade frånvaron med Rudiger, Lukaku och James som också är tveksamma inför matchen på lördag.

Faktorer att ta hänsyn till

  • Chelsea toppar Premier League medan Brentford ligger på sjunde plats.
  • Brentford har vunnit tre, spelat två oavgjorda och förlorat en av sina sex senaste matcher.
  • Chelsea har vunnit tre, spelat en oavgjord och förlorat två av sina sex senaste matcher.
  • Brentford har gjort 15 mål och släppt in sex på sina sex senaste matcher.
  • Chelsea har gjort åtta mål och släppt in fyra på sina sex senaste matcher.

Slutsats

Vi tror att Chelsea kommer att kunna behålla sin plats i toppen av Premier League-tabellen, men de kommer att behöva gå igenom en del allvarliga motgångar för att göra det. Brentford är kända för att ge lag en blodig näsa när det är minst väntat och i det här fallet är det precis vad vi förväntar oss att de ska göra. The Bees kommer att kämpa hårt men The Blues är i slutändan alldeles för bra för att göra något annat än att ta alla tre poängen mot sina Londonrivaler.

Prognos: Chelsea vinner

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *