Atletico Madrid – Real Madrid speltips 2017/11/18

Som titeln lyder är det en riktigt härlig match som ska spelas, ett hektiskt derby mellan dem två topplagen från Spaniens huvudstad, Madrid. Varken Atletico Madrid eller Real Madrid har presterat något vidare under säsongen, Real Madrid som ligger på en tredjeplats i La liga och Atletico tätt där efter på placeringen under med samma antal poäng men med en sämre målskillnad. Med 23 poäng vardera efter 11 spelade matcher så ligger båda lagen från Madrid hela 8 poäng efter Barcelona.

Spela hos Betsafe här!

Dagsform

Som jag nämnde lite kort ovan så är det egentligen inget av lagen som levererat som man brukar vara van vid. Att ligga 8 poäng efter serieledande Barcelona efter 11 omgångar är något man inte är van att se. Atletico Madrid ligger inför mötet på 6 vinster, 5 oavgjorda och 0 förluster och Real Madrid har 7 vinster 2 oavgjorda och 2 förluster där Real Madrid har varit lite vassare i målskyttet men även släpp in ett par fler bollar i egen kasse.

I Champions League har det gått betydligt mycket bättre för Real Madrid där dem ligger på 7 poäng och en andraplats i sin grupp efter Tottenham. Bakom sig har Real Madrid det tyska topplaget Dortmund som spelat under all kritik och har enbart plockat 2 poäng på 4 matcher. Real Madrid går för att ta sig vidare medans det känns allt tyngre och tyngre för Atletico Madrid. På sina 4 matcher i Champions League har dem inte vunnit en enda match, det har blivit 3 oavgjorda och en förlust och står därmed på enbart 3 poäng med Chelsea och Roma framför sig.

Tidigare möten

Att dessa två lagen är väl medvetna om varandras spelstil och taktik är något som inte går att sopa under mattan, hela 29 matcher har spelats mellan dessa två lag där Atletico Madrid vunnit 8 av dessa möten, 7 oavgjorda och Real Madrid står som segrare för 14 av dessa 29 matcher. Senaste gången de ställdes mot varandra var i Champions League förra året där Atletico vann med 2-1, detta hjälpte dock inte hemmalaget då dem en vecka tidigare mötte varandra på Real Madrids hemmaplan och där Real Madrid vann med 3-0, så det totala slutresultatet blev 4-2 till Real Madrid och det året kammade dem även hem Champions League titeln för andra året på rad.

 

Skador och avstängningar

För att börja med hemmalaget så har dem en hel rad olika spelare som är med på skadelistan men något som är viktigt att notera här är att alla Atletico Madrids spelares ankomstdatum är oklart och det betyder att vi kan få se några av dessa namn på planen imorgon. De spelare som står med på listan är Diego Godin, Filipe, Koke, Stefan Savic och Yannick Ferreira-Carrasco. En hel del viktiga namn som kan påverka matchen om dessa spelare är med eller inte.

Likaså gäller för det gästerna Real Madrid, även här har vi en hel del stora namn som är tveksamma inför matchen. Dessa spelare är Daniel Carvajal, Isco, Keylor Navas, Mateo Kovacic och Toni Kroos. Dessa spelare är också tveksamma och oklara om dem kommer vara med imorgon eller inte och sedan är även Gareth Bale som är skadad och kommer vara borta till sent i december.

Spela hos Betsafe här!

Speltips

Två lag som inte haft sina toppar riktigt utan spelat lite svajigt, två lag som har en otroligt bra offensiv och i dagsläget finns det defensiva spelare som står med på skadelistan. Ett möte som kan gå hur som helst enligt mig så ett klassiskt 1X2 spel är inget jag skulle rekommendera. Däremot att båda lagen gör mål är något jag tror kommer hända, som jag nämnde ovan finns det starka spelare på offensiven i bägge lagen och defensiva spelare som möjligen inte kommer att spela eller att vara med från start. Att båda lagen gör mål är ett spel som jag tror starkt på och som ligger på oddsen 1,67 hos Betsafe.

 

Atletico Madrid – Real Madrid speltips 2017/11/18

 

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *