Rykten: Newcastle överväger att signa Alli från Spurs

Newcastle United har varit angelägna om att göra några stora drag i januari, då deras rika ägare vill spendera pengar för att säkra överlevnaden i Premier League. De har redan tagit in Kieran Trippier och Chris Wood, men en flytt av Sevillas mittfältare Diego Carlos verkar ha hamnat i ett dödläge.

Mer om transfers

Eddie Howe vill dock också ha fler anfallsförstärkningar och Tottenhams bortglömda Dele Alli är det senaste namnet som kopplas samman med en flytt till nordöstra England.

tottenham

TOPPNYHET – ALLI BYTER SPURS MOT ST JAMES’ PARK?

Alli utelämnades ur Spurs trupp till söndagens förlust mot Chelsea och det verkar som om den engelske mittfältaren är överflödig under Antonio Conte. Alli var en gång en riktig stjärna under Mauricio Pochettino, men det har varit en kraftig nedgång för Alli, även om han vid 25 års ålder fortfarande utan tvekan känner att han har mycket att erbjuda.

The Athletic rapporterade i söndags att Alli skulle tillåtas lämna Tottenham på lån före fönstrets slut, och Daily Mail har nu hävdat att Newcastle vill lägga till honom i sin trupp.

Summa Summarum Silly Season

Newcastle konkurreras nu av Serie A-giganterna Milan i racet om att värva Diego Carlos från Sevilla, som har satt ett högt värde på försvararen. The Athletic rapporterade förra veckan att en annan Premier League-klubb också var intresserad av brasilianaren.

Fabrizio Romano säger att Gedson Fernandes, som tillbringade en misslyckad låneperiod i Spurs förra säsongen, kommer att ansluta till Galatasaray från Benfica.

Romano har också rapporterat att Christian Eriksen befinner sig i långt framskridna samtal med Brentford om att skriva på ett kortsiktigt avtal med The Bees. Den danske playmakern, som fick ett hjärtstillestånd på planen under Euro 2020, lämnade Inter förra året.

Goal rapporterar att Spurs också är öppna för att låta Giovani Lo Celso lämna klubben. Den argentinske mittfältaren lämnades också utanför deras trupp i söndags.

Flera källor rapporterar att Aston Villa för samtal med Juventus om mittfältaren Rodrigo Bentancur.

The Times och Tuttosport har båda föreslagit att Juve kommer att försöka använda medel från försäljningen av Bentancur för att driva på en affär med Fiorentinas stjärna Dusan Vlahovic.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *