Speltips Reading vs Luton Town 2022

Bettingtips Reading vs Luton Town. I hopp om att hitta en väg in i den övre halvan av Championship-tabellen gör Luton resan till ett kämpande Reading på onsdagskvällen.

Speltips Championship

Om man börjar med att värdarna drabbades av ett poängavdrag tidigare under säsongen kan man säga att Reading befinner sig mitt i en längre kamp. Senast under helgen fick man en 2-1-förlust borta mot Middlesbrough, och det verkar som om det finns en växande press på Veljko Paunovićs position.

Royals har bara tre poängs buffert över nedflyttningsstrecket och befinner sig nu i en uppförsbacke för att förlänga sin Championship-status, och har inte lyckats vinna någon av sina sex senaste matcher i alla format.

Se fler speltips

Båda lagen ger och tar i cup och ligan

Reading åkte ur FA-cupen tack vare en fantastisk 2-1-förlust mot icke-ligan Kidderminster och fick dessutom en sorglig 7-0-förlust mot Fulham den 11 januari. På samma sätt bör det också noteras att onsdagens värdar inte har lyckats vinna någon av sina sju senaste raka matcher i Berkshire.

När det gäller gästerna, som senast sågs i helgen med en enormt imponerande uppvisning på hemmaplan, råder det ingen tvekan om att stämningen i Lutons läger bör vara på topp. Hatters vann med 3-2 mot Bournemouth, som är en av de främsta utmanarna om uppflyttning, och har siktet inställt på att säkra ännu en plats på övre halvan av tabellen den här säsongen.

Luton har imponerat i flera matcher

De fortsätter att imponera under Nathan Jones och har dessutom fyra matcher utan förlust i alla format. Luton tog också en poäng från Fulham under sin senaste tid och borde känna att de har en riktig chans när de åker till Reading på onsdagskvällen. Det är troligt att de fortfarande kommer att vara stärkta av det fantastiska segermålet i helgen, men det bör också noteras att Jones lag senast sågs på bortaplan när de tog en välförtjänt 3-0-vinst på Blackpool.

Tävling: Championship

Speltips Luton Town vinner

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *