Man Utd: Sevilla godkänner lån av Martial

Sevilla och Manchester United har kommit överens om en lånetransfer för Anthony Martial, enligt flera källor. Anfallaren kommer nu att resa till Spanien för att slutföra affären, efter att ha drivit på för att lämna Old Trafford i jakt på regelbunden speltid. Sevilla kommer att betala en avgift på 5 miljoner pund till United och täcka hela Martials lön på 150 000 pund i veckan.

Mer om Silly Season och transfers

Bra för Martial och bra för United

26-åringen, som bara gjort ett mål på 11 matcher i alla tävlingar för United den här säsongen, har kontrakt med de 20-faldiga engelska mästarna fram till sommaren 2024, och Sevilla kommer inte att ha någon köpoption i slutet av lånet.

Manchester United Fotboll

Newcastle och Tottenham Hotspur var båda intresserade av honom, liksom enligt uppgift Juventus, men Serie A-giganterna drog sig ur loppet och ansåg att en eventuell överenskommelse enligt de villkor som United ställt upp var för dyr. Juve tyckte som sagt att han var för dyr för de stats han bringar in på planen.

Hoppas han kommer in i Sevilla på ett bra sätt

Trots detta tros Martial alltid ha föredragit Sevilla som sin destination. Julen Lopeteguis lag ligger för närvarande tvåa i La Liga-tabellen, med fyra poäng efter ledande Real Madrid. det skall bli spännande att se hur pass väl martial kan anpassa sig till deras spel samt hur väl han kommer att komma in i i laget? Blir han ett förstaval eller inhoppare?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *