Fiorentina har fått ´viktiga bud´ på Vlahovic

Fiorentina har fått ”viktiga erbjudanden” för Dusan Vlahovic och skulle till och med vara villiga att låta honom flytta till rivalerna Juventus. Vlahovic är en av de mest efterfrågade spelarna i Europa efter ett sensationellt 2021 där han tillsammans med Cristiano Ronaldo och Luca Toni blev de enda spelarna under de senaste 60 åren som gjort mer än 30 Serie A-mål under ett kalenderår.

Mer om Silly Season

Vlahovic är en notorisk målskytt

21-åringen har hittat nätet 20 gånger på 24 framträdanden i alla tävlingar bara den här säsongen, med Ciro Immobile (21) som den enda Serie A-spelaren som har registrerat fler. Vlahovic kommer att vara kontraktslös i slutet av nästa säsong och har varit starkt sammankopplad med Juve, Arsenal och Manchester City.

Italien Silly Season

Fiorentina är öppna för att sälja honom och har fått erbjudanden, men bristen på svar från spelarens läger har försvårat deras chanser att göra en affär under januaritransferfönstret. Viola hoppas på en summa på omkring 70 miljoner euro, men har också erbjudit anfallaren ett nytt kontrakt i ett försök att undvika att förlora honom för ingenting när hans kontrakt löper ut.

Fiorentina har fått flera stora bud på honom

”Vi har fått några viktiga bud på honom men har aldrig fått någon respons från hans agenter”, säger Fiorentinas sportchef Daniele Prade till Sportitalia. ”Det har alltid varit stor öppenhet från vår sida i all kommunikation. Alla dörrar är öppna. Vi vill verkligen förstå vad agenterna och spelaren vill göra.

”Vi är redo att spendera pengar med viktiga erbjudanden för hans förlängning. Vi har också viktiga erbjudanden för att sälja honom. En klubb som Fiorentina har inte råd att förlora en spelare på en fri transfer. ”De var alla giltiga och tillfredsställande erbjudanden, med betalningsmetoder som passade oss. Vi kunde inte gå vidare med affären eftersom det aldrig fanns någon kontakt med spelarens agenter.

”Det är en viktig värdering, över 70 miljoner euro utan bytesavtal och utan möjlighet att betala i rater. Presidenten har påtvingat oss detta.” På den specifika frågan om Fiorentina ens skulle vara villiga att sälja till Juve svarade Prade: ”Dörrarna är öppna för alla.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *