Alex Telles: Passion är en del av spelet

Manchester United-stjärnan Alex Telles lovar passion till fansen. Efter över ett år utan publik har Manchester United-stjärnan Alex Telles talat om glädjen i att äntligen vara en del av en elektrisk Old Trafford-atmosfär. Även om Telles har haft svårt att tränga sig fram framför den enastående Luke Shaw visade han sin kvalitet med en fantastisk volley i den senaste 2-1-segern mot Villarreal i Champions League.

Passionen är viktig för Alex telles

I en intervju med den officiella United-webbplatsen sade han: ”Min passion för fotboll, för spelet, är verkligen viktig för mig ute på planen, att göra mitt bästa under en match. ”Vi vet hur svåra matcher är och vi känner energin från våra fans, denna passion spiller över på planen och hjälper oss när de firar en speluppfattning.

Old Trafford Man utd

”Jag tror att det knyter oss till fansen och stadion. Det är definitivt en viktig faktor för att vinna matcher.” Vänsterbacken talade också om att förstå relevansen av att spela för Red Devils och hur den nuvarande tränarstaben har fört vidare klubbens rika kultur. ”Naturligtvis”, sade Telles, ”är det verkligen viktigt att veta att vår tränarstab har den här medvetenheten och erfarenheten inom klubben som de överför till oss.

Ansvar att representera Manchester United

”Vi vet hur viktigt det är att representera Manchester United. Hur vackert det är och det enorma ansvaret. ”De förmedlar detta till oss och vi går ut för att göra vårt bästa varje dag på grund av detta.” Portugisen hade också tid att reflektera över det fantastiska första målet inför Reds trogna och lovade sitt engagemang för att ta tillbaka silverpjäser till klubben.

Tackar fansen på Old Trafford

”Jag vill tacka dem alla för deras stöd”, förklarade han. ”Jag är verkligen glad över att vara här. Mitt första mål inför alla fans är något jag aldrig kommer att glömma. De kan räkna med mig, vad som än händer. ”Jag kommer att kämpa till slutet och alltid göra mitt bästa så att United kan bli mästare.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *