Alexander Isak – Kan bli borta flera matcher

Alexander Isak är skadad

Tyvärr så skadade sig Alexander Isak nu i helgens möte mot Sevilla. Detta gör tyvärr att han missar samtliga liga matcher för sitt Real Sociedad fram till nästa VM kval möte under landslagsuppehållet. Alexander har växt ut till en nyckelspelare både i Real Sociedad samt även i landslaget. Han är farlig i straffområdet och har stått för flera fina insatser i både klubblag och landslaget. Nu som sagt tyvärr skadad.

Alexander Isak

Bild: Wikimedia

VM kvalet med Sverige

Alexander får köra rehab fram till VM kvalet som sker mot Kosovo samt Grekland i oktober. Det finns ju bra ersättare även i landslaget, men Isak har verkligen gett Sverige båda målfarlighet samt ett offensivt härligt spel. Speciellt nu senast tillsammans med Kulusevski! Riktigt kul att se!

Osäkert vad gäller skadan

Det har varit lite olika uppgifter i spansk media om vilken typ av skada det gäller på Alexander Isak, men det har gjorts gällande att inget spel sker de kommande fyra matcherna i La Liga. Då är ju som sagt även VM kvalet i fara, men så är läget just nu. Vi hoppas på bra rehab och att när väl Alexander är tillbaka att han är i bra slag och blir lika målfarlig som innan skadan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *