Premier League 2021/2021 är i full gång

Vilka tar hem titeln?

I skrivande stund så är säsongen 21/22 i Premier League i full gång och Cristiano Ronaldo har gjort debut efter att ha signat nytt kontrakt med Manchester United efter 12 år i Spanien och Italien. Det är såklart megastort för United supportrarna och för klubben samt honom själv. Han gjorde ingen besviken i sin återkomstmatch och gjorde 2 mål. Helt galet egentligen, men han är verkligen ett fenomen på många sätt.

Kul att följa i år

Det skall bli riktigt kul att följa Premier League denna säsongen då flera klubbar verkligen har investerat fint i sina trupper. Chelsea har skaffat hem Lukaku, Arsenal har köpt in flera spelare, (även om de börjar säsongen skralt), Manchester City har som alltid ett bra lag samt flera andra klubbar har spännande spelare som kan ta respeḱtive lag högt i tabellen. Vi får se hur det slutar, men jag tror att det kan bli en spännande och jämn säsong i år. Oavsett skall det bli riktigt kul att följa! Här ser du fotboll idag!

Premier League titeln

De starkaste lagen

Det är ju alltid svårt att rangordna lagen så här tidigt på säsongen men det känns som vi har flera klubbar som är ett par snäpp bättre än de andra. Jag listar några av de starkaste lagen här:

  • Manchester City
  • Manchester United
  • Chelsea
  • Liverpool
  • Leicester

Dessa topplag tror jag kommer göra upp om titeln i år. Vi får se hur det slutar, men något av dessa lag tror jag kommer ta hem Premier League denna säsongen. Det kan ju såklart hända sker längs vägen. Det gör det ju alltid vad gäller skador, avstängningar och annat som kommer upp längs vägen, men som sagt. Något av dessa lagen tar hem det!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *