Anthony Martial: Newcastle vill köpa Man Utd stjärna

Newcastle United har börjat livet under sina nya ägare som de tänkt sig och har redan gjort en ansats för Manchester Uniteds Anthony Martial. Finansmannen Amanda Staveley har gått i bräschen för ett Saudiarabiskt finansierat övertagande av Tyneside-klubben för 305 miljoner pund.

Newcastle vill köpa Martial

Experter tror att Newcastle nu kan uppleva en ombyggnad i stil med Manchester City med hjälp av saudiernas enorma finanser. Och rapporter börjar redan dyka upp om transfermål, där Martial är ett av de första namnen som nämns.

Rapporten har kommit från Stretty News och lyder:

”En klubbkälla, som har varit involverad i de inledande samtalen, har avslöjat för oss att Newcastle United har tagit formell kontakt med de röda djävlarna, samt spelarens representant.

Det är dock inte bara i England som Martial är eftertraktad – vi har förstått att en handfull spanska klubbar också har visat intresse för att skriva kontrakt med den franske landslagsmannen.

Manchester United

Martial – Skiftande på Old Trafford

Manchester United är villiga att låta anfallaren lämna landet, men även om det är osannolikt att de kommer att få tillbaka allt, kommer de att kräva så nära de 54 miljoner pund som de ursprungligen betalade Monaco för honom som möjligt. Martials avgång skulle sätta punkt för vad som har varit en av de mest skiftande Old Trafford-karriärerna.

Upp och ner i prestationerna

I sina bästa stunder har fransmannen varit elektrifierande och i världsklass, men det har också funnits perioder av frustration. Fansen har tenderat att reagera illa på de dåliga perioderna eftersom Martials kroppsspråk tenderar att tolkas som likgiltighet och surmulande.

Här läser du mer om Man Utd.

Om United kan få tillbaka något i närheten av 50 miljoner pund kan det ge Martial möjlighet att återuppbygga sin karriär samtidigt som det frigör medel för klubben att köpa en hållande mittfältare, vilket av de flesta ses som en prioritet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *