Betting Padel – Nya folksporten och betting

Går det att betta på padel?

Padel har tagit Sverige med storm. Det går knappt en dag innan en ny padelhall byggs, det startas en ny YouTube-kanal eller så har en kollega gått och blivit “riktigt bra”. För oss padel entusiaster är detta rena rama drömmen och steget över till betting är inte långt. Men går det att betta på padel? I denna artikel skall vi titta på fenomenet padel samt titta på möjligheterna att förena padel och betting.

Padel betting

Att betta på padel är en ny företeelse för oss svenskar och kan du behöva lite extra hjälp och guidning. Är du därför på jakt efter padel betting, så ska du garanterat ta dig ett besök hos padelbetting.org. De har likt denna hemsidan, helt specialiserat sig på en sport och gjort det riktigt bra. Eftersom det är en relativt ny betting sport är det inte alla spelbolag som erbjuder odds. Så oavsett om du är på jakt efter spelbolag för padel, speltips eller odds så har de allt samlat på ett och samma ställe för att underlätta för dig.

padel betting

Det roliga med padel betting är att det är en så fantastiskt kul TV-sport. Det är mycket action med snabba bollar, smashar och taktik. Men som alla som har spelat sporten vet, så är det en krävande sport rent mentalt och matcherna kan vända snabbt. Vi brukar ju skriva om fotboll här på sajten i vanliga fall, men padel är även det som sagt en riktigt fartfylld och kul sport!

Vanliga Spelmarknader

De absolut vanligaste spel marknaderna på padel är matchvinnare (12) och Outright vinnare på den valda turneringen. Det gäller dock att läsa på mycket och leta runt i spelbolags djungeln innan du börjar spela, eftersom oddsen kan skilja sig kraftigt.

World Padel Tour

World Padel Tour är scenen där världens bästa padelspelare hör hemma. Du hittar spelare såsom Juan Lebron, Ale Galan och Fernando Bela. Från svensk sida så har vi fortfarande aldrig haft någon svensk i huvudturneringen, men vi håller tummarna att det sker de kommande åren.

Säsongen startar oftast i april och upphör i december med en stor master final där bara de topp 8 rankade lagen från säsongen får delta. Innan dess så spelas cirka 25 deltävlingar med olika stor dignitet. Touren äger rum i alla möjliga länder men framförallt så spelas den i Spanien.

Under 2021 kommer World Padel Tour göra ett stopp i Malmö Arena under november månad. Arrangörerna hoppas på att kunna sälja 14 000 biljetter och därmed bli det största padel-arrangemanget i världen. Detta hade varit ett kvitto på hur kul svenskarna tycker det är med denna sport.

Padelns historia

Padel som sport uppfanns 1969 i den mexikanska staden Acapulco. Det var Mexikanen Enrique Corcuera som inte hade tillräckligt med utrymme för tennisbanor, så han tänkte utanför boxen och uppfann en liknande sport. Han han hade en plan som var 10 x 20 meter stor och omgiven av 3-4 meter höga murar.

På grund av den mindre spelplanen bestämde han sig för att konstruera träracketar som gav bollen något mindre än skjuts än tennisracketar. Hoppas du gillade denna artikel om padel trots att den går utanför boxen vad gäller denna sajtens vanliga innehåll. Padel är kul och det går som sagt att förena padel och betting.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *