Betta på Premier League 21/22 – Här är tipsen!

Premier League och betting 21/22

Årets sommar blev inte vad den skulle bli. För svensk del upphörde fotbolls-festen i EM precis när den skulle dra igång på allvar. Nu är EM över och det är dags att blicka framåt, fram mot bettinghösten. Den kommande Premier League säsongen ser på förhand ut att bli hetare än någonsin.

Efter att de två senaste säsongerna präglats av Covid-19 och tomma läktare ser publiken ut att vara tillbaka på de allra flesta arenor runtom i England. Ett stigande intresse för att titta på matcherna brukar ofta innebära ett stigande intresse för att betta på dem.

Betting Premier League

Välj rätt spelbolag

Det första steget innan du ska betta på fotboll är alltid detsamma: hitta rätt spelbolag. Här finns mängder av alternativ för dig att välja bland, både i Sverige och utomlands. Då Premier League är en av de mest populära ligorna bland svenska spelare finns ofta ett stort utbud av odds på detta. Det många uppfattar som negativt är dock att det i och med de senaste spelrestriktionerna blivit allt svårare att jaga de stora vinsterna.

Många av dessa spelare väljer att blicka mot spelbolag utan licens. Här kan du ta del av fler och större bonusar samtidigt som det stora spelutbudet ökar sannolikheten att hitta högre odds. Innan du väljer att spela hos ett bettingbolag utan svensk licens bör du vara noggrann i ditt val. För att hitta rätt är det en stor fördel att jämföra de spelbolag som erbjuder bäst villkor för betting utan licens 2021.

Tips inför Premier League 21/22

När du valt ett spelbolag som passar dig återstår den roligaste delen: att hitta spelen som kan göra dig till en vinnare. Nedan följer våra hetaste tips.

Ligavinnare

Fjolårssäsongen stod inte för någon tät toppstrid. Manchester City vann ligan hela 12 poäng före sina stadsrivaler. Ska man tro oddsen blir kommande säsong något liknande. Att Manchester City vinner Premier League säsongen 21/22 står i 1.60 (odds från Svenska spel).

Detta är att betrakta som ett lågt odds där eventuell vinst inte genererar särskilt stor utbetalning. Den som känner sig mer våghalsig kan med fördel blicka vidare i oddslistan. Nedanför Manchester City finner vi Liverpool. Liverpool kommer från en tung säsong. Att laget känner stor revanschlusta kan vi räkna kallt med. Liverpool att vinna ligan, till 6.00 i odds, är därmed ett intressant spel.

Vinnare Premier League

Skyttekungen

Vem som vinner skytteligan är ett spel de flesta bettingbolagen har i sin arsenal. Dock tenderar oddsen att skilja sig åt för detta spel. De flesta spelbolag verkar dock rörande överens om att Liverpools Mohammed Salah ligger bra till i denna kategori. Egyptierns främsta utmanare består i fjolårssäsong vinnaren Harry Kane.

Att Harry Kane vinner skytteligan är ett vågat spel. Tottenham kommer från flertalet tunga säsonger och med en tränarkarusell i ryggen. Att Kane öppet uttalat sin önskan om att lämna klubben gör att vi borde sätta ett frågetecken för med vilken motivation han kliver in i den kommande säsongen.

Även här finns ett spel för den som känner sig villig att testa lyckan med ett högre odds. Här består vårt tips i Manchester Citys Raheem Sterling. Engelsmannen har nyligen visat upp sina extraordinära färdigheter i EM-slutspelet, och i ett av ligans bästa lag finns goda möjligheter för Sterling att uträtta stordåd.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *