Speltips Real Madrid vs Elche 2022 La Liga

Bettingtips Real Madrid vs Elche

Real Madrid och Elche möts i La Liga i helgen. Matchen kommer att hållas på Santiago Bernabeu och avspark är planerad till 15:15 brittisk tid på söndag. Real Madrid har en bra form och jag tror det blir tufft för Elche att vinna denna matchen. Ancelotti har fått igång laget från Madrid på ett bra sätt och de har gjort mycket mål på senaste tiden.

Speltips idag

Real Madrid

Real Madrid gör en fantastisk säsong i La Liga och kan vinna ligatiteln den här säsongen. Carlo Ancelottis lag toppar ligatabellen just nu med 49 poäng på 21 matcher, fyra poäng före tvåan Sevilla.

Los Blancos tar emot Elche borta från hemmet i spanska Copa del Rey på torsdagskvällen innan de spelar mot dem i La Liga på söndag. Madrid slog Valencia med 4-1 på Santiago Bernabeu förra helgen efter en 3-1-seger mot Alcoyano borta i spanska Copa del Rey.

real madrid

Lagnyheter:

Eden Hazard kan starta för Real Madrid. Vi får se hur det blir med Hazard de kommande månaderna, men nu är han tillbaka i laget och kan starta igen.

Elche

Elche ligger på 15:e plats i La Liga-tabellen just nu med 22 poäng på 21 matcher. Franciscos lag har fem poäng upp till trean Alaves och är fortfarande i högsta grad med i kampen mot nedflyttning till den andra nivån i engelsk fotboll.

Los Franjiverdes möter Real Madrid i spanska Copa del Rey på torsdag kväll innan de möter dem i La Liga på söndag. Elche vann med 1-0 mot Villarreal i sina senaste La Liga-matcher.

Lagnyheter:

Pere Milla kommer troligen att starta på linjen och Javier Pastore spelar som nummer 10.

Viktiga faktorer att ta hänsyn till

  • Real Madrid har gjort 45 mål på 21 La Liga-matcher.
  • Elche har släppt in 28 mål på 21 La Liga-matcher.
  • Real Madrid har förlorat 2 La Liga-matcher under hela säsongen.
  • Elche har vunnit sina 2 senaste La Liga-matcher.
  • Real Madrid har vunnit 3 av sina 5 senaste La Liga-matcher.

Slutsats

Real Madrid har varit det bästa laget i La Liga och bör vinna matchen mot Elche med lätthet. Ral går mot ligaseger denna säsongen och Ancelotti har hittat den där kontinuiteten som de saknat de senaste åren kan jag tycka. Flera spelare har höjt sig och gjort mer än tidigare år.

Speltips: Real Madrid vinner med 3-0

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *