Guardiola: De kommer få böter alla tre för barvända

”De kommer att få böter… eftersom de inte bjöd in mig!” – Guardiola är inte orolig för Citys trios kväll. Pep Guardiola är obekymrad över att Jack Grealish, Kyle Walker och Riyad Mahrez har setts på en utekväll i Manchester och skämtar om att han var ”upprörd” över att de inte bjöd in honom.

Dagens engelska fotboll

City spelarna filmades utanför en bar

City-trion filmades utanför en bar i Manchester på söndagskvällen, och på sociala medier hävdas det att Grealish blev avvisad för att han var berusad. City anser att detta är falskt, enligt Manchester Evening News, och klubben uppger att spelarna lämnade baren i fråga efter ett missförstånd med personalen.

Förra månaden varnades Grealish och Phil Foden för sitt uppförande och släpptes efter en utekväll, uppgav The Times då. Men Guardiola verkar inte ha några problem med Grealish, Walker och Mahrez den här gången, och hävdar att alla var ”perfekta” och att ingen av dem var berusad.

Manchester City

Guardiola sur för de inte bjöd in honom

Inför tisdagens Premier League-möte med Brentford sa Guardiola till reportrar: ”Jag är så upprörd eftersom de inte bjöd in mig, och jag gillar inte det. ”Nästa gång hoppas jag att de kan bjuda in mig och äta middag korrekt klockan åtta. ”Videon visade inte vad som hände eller inte hände. Middag tillsammans, nykter, njutning med kompisar och några av backroompersonalen. Så spelarna vet, de riskerar när de går ut på grund av sociala medier.

”Alla var perfekta [inte berusade], men de kommer att få böter eftersom de inte bjöd in mig”, sade han med ett flin. På frågan om de hade blivit orättvist behandlade svarade Guardiola: ”I det här fallet, ja.” Uppmärksamheten vände sig snart till talet om Guardiolas framtid, då City-bossen är inne på de sista 18 månaderna av sitt kontrakt.

Han verkade helt tillfreds med situationen och var övertygad om att det faktum att han stannar längre helt enkelt beror på de resultat han får. ”Jag är här i sex år eftersom vi vann mycket”, sade han. ”Jag kom för att många människor övertygade mig. ”Det [att stanna längre än till nästa år] beror på resultaten, inget mer än så.

”Jag har ett och ett halvt år kvar på mitt kontrakt, vilket är en lång tid när man ser sig omkring i världsfotbollen.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *