Dagar då du inte skall spela eller betta alls

Finns det dagar då du inte skall betta, oddsa eller spela alls?

Det finns absolut dagar då inte skall spela något alls och vi skall i denna artikel visa på när och varför du ibland inte skall spela på varken tips, odds eller lägga andra spel överhuvudtaget. Du skall vara försiktig med dina pengar och din bankrulle oavsett om det gäller spel eller annat. Vissa dagar skall du inte bry dig om speltips alls.

Lista på när du INTE skall spela eller betta

Öka insatsen för att vinna tillbaka förluster

Detta är verkligen ingen bra taktik eller strategi för att skapa en stor fin spelkassa. Du skall inte chansa så med dina surt förvärvade pengar utan du skall vara försiktig och bara spela när du verkligen tycker att du har chans att vinna. Har du förlorat många bets på raken, så skall du inte höja insatsen med tanke på att du snabbt skall vinna tillbaka.

Du skall ta det kallt och lägga in din redan överenskomna insats oavsett om du vunnit eller förlorat den senaste tiden. Du skall chansa så lite som möjligt och bygga din bankrulle på sikt med så bra marginal som möjligt om du förstår.

Spel och betting

Spela INTE om du inte hittar några bra spel

Du måste avstå att lägga bets och spela på matcher eller annat om du inte hittar något vettigt att spela på. Detta är mycket viktigt! Var försiktig och avstå den dagen. Det kommer dagar med massa fina spel och det är bättre du spelar dessa dagar såklart. Lättare sagt än gjort, men absolut nödvändigt!

Spela INTE på ditt favoritlag

Detta gör jag själv ibland, men man är absolut inte alltid objektiv när det kommer till sitt favoritlag. Jag vet det. Du vet det. Avstå helst spel på ditt favoritlag så långt det går. Helst alltid!

Spela INTE  kombinationsspel

Du kan absolut spela en trippel, fyrling eller en femling ibland för att det är roligt, men är du ute efter det riktigt seriösa spelandet och verkligen vill sätta dina spel till varje pris, då skall du absolut hålla dig till ”enmatchbetting”. Det är alldeles för lätt att missa på sista matchen och vi har alla gjort det mer än en gång.

Håll dig till korta kombinationer, absolut ”enspelsbetting” om jag får rekommendera!

Bara ha ett spelbolag

Att bara vara tillsammans med ett spelbolag är ju självklart INTE att rekommendera. Du skall signa upp dig på många spelbolag, så att du kan dra alla fördelar av att ha flera bolag på gång samtidigt. Högsta oddset för dagen skall vara din melodi och du skall ha många partners genom livet när det kommer till fotbollsbetting.

Spela INTE på känsla

Det finns ju en känsla för alla matcher egentligen, men du skall inte bara använda dig av den känslan. Du kan lyssna lite på den, men det är inte den som skall styra ditt spelande alls. Du skall vara noggrann, titta på statistik, skador, avstängningar och annat framför din känsla.

Tro att du kan vinna allt

Detta är en säker väg mot djupet. ;Man vinner ibland. Man förlorar ibland. Så är spelets natur. Kunskap, analys, statistik, formkurvor och annat spelar in. Ta en förlust och spela igen bara. Lär dig att snabbt gå vidare. Ingen vinner jämt, ingen förlorar jämt.

Var noggrann med dina spel och stå hellre över en dag eller två ifall du inte hittar de där fina oddsen. Det är klart värt det i längden.

Denna artikel är inspirerad av spelkanalen.com och deras artikel hittar du här.

Detta var min:

Lista på när du INTE skall spela eller betta

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *