Betting tips Dortmund – Real Madrid tisdag 26/9 2017

Champions league är tillbaka igen och denna gång gästas Dortmund utav Real Madrid från La Liga. Årets andra match i gruppspelet och det är en toppen match som väntas. På tisdagen den 26/9  2017 sparkas matchen igång 20:45 på Signal Iduna Park. Ett formstarkt Dortmund spelar på hemmaplan och har sen tidigare ett fint facit när det kommer till att möta just Real Madrid på sin egna hemmaplan.

Fler speltips

Dortmund historiskt bättre än Real Madrid

Fyra matcher har totalt spelats mellan de två lagen på Signal Iduna Park där Dortmund än så länge står obesegrade, tre vinster och en oavgjord står dem för hittills. Totalt har lagen mött varandra åtta gånger där Real Madrid snyggat till siffrorna en aning när dem fått spela på sin hemmaplan Santiago Bernabéu-stadion och lyckats knipa tills sig två vinster, en oavgjord och en förlust mot de tyska topplaget som kommit på besök.

Betting tips Dortmund tisdag 26 9 2017

Dagsformen på lagen

Ska man gå in på denna säsongen och kolla på vardera lag så har Dortmund startat säsongen betydligt stabilare än det gästande Real Madrid har gjort. Dortmund som är obesegrade i Bundesliga denna säsong efter 6 spelade matcher har dem hela 16 poäng med 5 vinster och 1 oavgjord. Med en målskillnad på +18 toppar dem tabellen strax före Hoffenheim och Bayern München. Hela 19 mål har dem tyska jättarna gjort och enbart släppt in ett mål bakom sig ser dagsformen väldigt lovande ut.

Kollar man däremot på Real Madrid som brukar kunna bjuda på show så ligger dem på en fjärde plats i La Liga med överraskande nog  enbart 11  poäng efter 6 matcher och en målskillnad med enbart +5 där dem gjort 11 mål och släppt in 6 bakom sig. Hela 7 poäng bakom dem stora La Liga konkurrenterna Barcelona placerar sig Real efter 6 väldigt ostabila omgångar.

Real Madrid leder gruppen just nu

Dock med en match in i gruppspelet redan så leder Real Madrid gruppen än så länge med en 3-0 seger mot APOEL Nicosia Där Dortmund åkte på en tung förlust mot det engelska topplaget Tottenham Hotspurs med hela 3-1 i bagaget. Real Madrid är kända för att kunna glänsa som bäst i Champions League då dem kliver in som titelvinnare för andra året i rad går dem in för att ytterligare fylla på sitt skåp med årets Champions League trofé.

Även i denna match som skall spelas den 26/9-2017 så står Real Madrid som favoriter hos samtliga spelbolag. På Betsafe.com har Dortmund 3,0 i odds medans det gästande Real Madrid som aldrig plockat en seger på bortaplan mot Dortmund har 2,32 i odds.  Trots detta tror jag att Dortmund kommer stå som det vinnande laget när domaren blåser av matchen.

Speltips Dortmund – Real Madrid

Som jag nämnde ovan så tror jag faktiskt på att Dortmund kniper alla tre poängen denna gång igen som dem gjort tre av fyra gånger tidigare på sin hemmaplan när Real Madrid står som motståndare. Trots att de alla spelbolagen har gett Dortmund högre odds så tror jag på en seger för tyskarna ändå.

Ett formstarkt Dortmund mot ett svajigt Real Madrid och när tyskarna har fansen på sin sida tror jag dem kan bli riktigt svåra att stoppa. Jag skulle säga en relativt jämn match men där Dortmund styr spelat och kommer till dem farligaste lägena kommer matchen sluta 2-1 till Dortmund.

Spela hos Betsafe med 100% välkomstbonus! 

Betting tips Dortmund – Real Madrid tisdag 26/9 2017

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *