Speltips Burnley vs Watford PL 2022

Burnley och Watford möts i Premier League i helgen. Matchen kommer att hållas på Turf Moor och avspark är planerad till 18:00 brittisk tid på lördag. Det kommer bli en spännande match. Jag tror dock inte att lagen kommer göra mål. Båda lagen ligger i absoluta botten av premier League och behöver verkligen vinna för att komma uppåt i tabellen. 

Dagens speltips

Burnley

Burnley ligger i botten av Premier League-tabellen för tillfället med 12 poäng på 18 matcher. Sean Dykes lag är fyra poäng bakom 17:eplacerade Norwich City, som har spelat 22 matcher.

Clarets går in i matchen mot Watford efter att ha spelat oavgjort mot Arsenal borta på Emirates Stadium i norra London i Premier League. Det följde på en 2-1-förlust mot Huddersfield Town på Turf Moor i ligan.

Lagnyheter:

James Tarkowski och Wout Weghorst kommer att starta.

Watford fotboll

Watford

Watford ligger näst sist i Premier League-tabellen just nu med 14 poäng på 20 matcher. The Hornets är två poäng bakom 17:eplacerade Norwich City, som har spelat 22 matcher.

Hornets har en ny manager i ledningen nu, Roy Hodgson. Watford går in i matchen mot Burnley efter ett 3-0 nederlag mot Norwich City på Vicarage Road i Premier League. Det följde på ett 1-1 oavgjort resultat mot Newcastle United borta på St. James’ Park i ligan.

Lagnyheter:

Emmanuel Dennis är avstängd.

Viktiga faktorer att ta hänsyn till

  • Burnley har förlorat tre av sina fem senaste matcher i Premier League.
  • Burnley har gjort 16 mål på 18 matcher i Premier League.
  • Watford har förlorat 4 av sina 5 senaste Premier League-matcher.
  • Watford har släppt in 40 mål på 20 matcher i Premier League.
  • Burnley har släppt in 27 mål på 18 matcher i Premier League.

Slutsats

Både Burnley och Watford är i verklig fara för att bli nedflyttade till Championship för tillfället. Det här kommer att bli en målfattig match som troligtvis slutar oavgjort.

Speltips: Match slutar oavgjort 0-0

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *