Speltips Newcastle United vs Everton 2022

Newcastle United och Everton möts i Premier League den här veckan. Matchen äger rum på St James’ Park och är planerad att äga rum klockan 19:45 brittisk tid på tisdag. Det är verkligen en måste match för båda lagen och det skall bli spännande att följa båda dessa lag, som gjort större förändringar på senaste tiden på olika sätt. 

Dagens speltips

Newcastle United

Newcastle United ligger näst sist i Premier League-tabellen just nu med 15 poäng på 21 matcher. Eddie Howes lag är en poäng bakom 17:eplacerade Norwich City, som har spelat 22 matcher.

The Magpies går in i matchen mot Everton efter en 1-0-seger mot Leeds United borta på Elland Road i Premier League den 22 januari. Det följde på en 1-1-omgång mot Watford på St James’ Park i ligan.

Newcastle United

Lagnyheter:

Callum Wilson är skadad och det är Federico Fernandez också.

Everton

Everton ligger på 16:e plats i Premier League-tabellen just nu med 19 poäng på 20 matcher. Merseyside-klubben är fyra poäng före tredje från botten, Watford, som har spelat 21 matcher.

The Toffees har en ny manager nu, Frank Lampard, som ledde laget till en 4-1-seger mot Brentford på Goodison Park i den fjärde omgången av FA-cupen i helgen. Det följde på en 1-0-förlust mot Aston Villa hemma i Premier League förra månaden.

Lagnyheter:

Dele Alli och Donny van de Beek är tillgängliga för Everton.

Viktiga faktorer att ta hänsyn till

  • Newcastle har gjort 21 mål på 21 matcher i Premier League.
  • Everton har gjort 24 mål på 21 Premier League-matcher.
  • Newcastle har släppt in 43 mål på 21 matcher i Premier League.
  • Everton har släppt in 35 mål på 20 Premier League-matcher.
  • Everton har förlorat sina tre senaste Premier League-matcher.

Slutsats

Everton har ett bättre lag än Newcastle, men Magpies vann i sin senaste match och är dessutom hemma. En knapp seger för Magpies är det mest troliga resultatet i den här matchen.

Speltips: Everton vinner med 1-0

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *