Vad är bonustrading?Topplista - Bäst bonusar 2022

Unibet bonus - bettingbonus100 kr spel utan omsättningskrav
Vid insättning på min. 100 kr - 0x omsättningskrav på vinster
 • Riktigt bra spelutbud med bra odds
 • Svensk spellicens, skattefria vinster
 • Snabb registrering med bankidentifikation
 • Exempel bonus: Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se
Nordicbet bonus bettingbonus100 kr bonus vid insättning
Omsättningskrav: 1x bonus - Minsta odds: 1.5
 • Bra utbud på svenska spel och bra support.
 • Svensk spellicens
 • Grym bonus med schyssta villkor.
 • Exempel bonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se
Comeon bonus bettingbonusSätt in 100 kr - få 100 kr extra
Omsättningskrav: 1x casino eller sport
 • Stabilt spelbolag på bra plattform.
 • Svensk spellicens
 • Grym stängningsfunktion och stort utbud med bra odds.
 • Exempel bonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se
Mr Green bonus - bettingbonusGör en insättning och få 100 kr
Min. insättning 200 kr - 1x omsättningskrav på insättningen
 • Grym spelsida med ny sportsbook.
 • Svensk spellicens.
 • Bra plattform med stort utbud.
 • Exempel bonus: 200 kr – få ett gratisspel värt 100 kr.
Hämta bonus
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se
18+ gäller för alla spel | Regler och villkor gäller | Spelar du för mycket? Besök stodlinjen.se


Hur fungerar bonustrading?

Den här guiden om bonustrading kommer att beskriva på ett så enkelt sätt som möjligt hur bonustrading (=ibland även kallat att bonushora) inom sportsbetting går till. Kort beskrivet så går det att utnyttja bettingbolagens välkomstbonusar för att tjäna snabba pengar. Dessa välkomstbonusar är till för att spelbolagen vill locka till sig nya kunder.

Beroende av hur många bonusar du väljer att utnyttja så går det att tjäna upp till 25.000:-. Ju mer pengar du börjar med desto smidigare och snabbare kommer bonustradingen gå. Det beror på att du då kan utnyttja flera bonusar samtidigt istället för att behöva hämta dom en efter en för att frigöra kapital.

Uppskattningsvis kommer det hela ta mellan 2-5 veckor beroende på hur ofta du spelar och hur stort startkapital du börjar med. Minsta rekommenderande kapital att starta med enligt den här guiden är 8.000:-.

vad ar bonustrading

Steg 1 – Skaffa en internetplånbok

Det finns flera fördelar med att jobba med en internetplånbok istället för att göra insättningar/uttag med ditt betalkort. Dels så är det i de flesta fall avgiftsfritt att göra insättningar/uttag med en internetplånbok, till skillnad från insättningar/uttag med kort.

Sedan så går det också mycket snabbare för uttag mellan spelbolag och internetplånbok – oftast under 24h – medan uttag till bank ofta tar flera dagar. Så vi rekommenderar att använda internetplånboken eftersom det blir både billigare och gör så bonustradingen går snabbare.

Den bästa internetplånboken är Skrill. Registrera dig hos Skrill.

Efter du har registrerat dig så rekomenderas att verifiera ditt konto. Detta görs för att höja din transaktionsgräns hos bolagen. De lyder under lagar att inte låta dig göra transaktioner för mer än ca 15.000:- fören de har kunnat verifiera ditt konto. För att verifiera ditt konto så går du in under ”Min Profil” och följer de steg som finns där.

Steg 2 – Bestäm dig för en bonus

Leta fram en bonus hos ett spelbolag. En bra lista över spelbolagens bonusar hittar du här. Därefter sätter du först in pengar på din internetplånbok och för sedan in dessa hos spelbolaget. Tänk på att du bara kan utnyttja välkomstbonusar en gång, så för att maximera vinsten av bonustradingen bör du hämta hela bonusen som erbjuds.

Låt säga att du hämtat Unibets välkomstbonus. Då har du satt in 1.000:- och sedan fått en bonus på 1.200:-. Allt som allt ska du då ha 2.200:- på kontot. Dessa pengar är nu låsta från uttag till dess att du uppfyllt Unibets regler och villkor <länk>, vilket i detta fall är att omsätta insättning + bonus 4 gånger. Du måste alltså omsätta 8.800:- innan du kan ta ut dina pengar.

Om du kan omsätta 8.800:- med en förlust mindre än 1.200:- så har du tjänat på bonusen. Vi ska nu visa hur du kan omsätta pengarna så säkert som möjligt med en så lite förlust som möjligt.

Steg 3 – Hitta matcher att spela på

Nu är det dags att börja spela. Hur hittar man då bra matcher att spela på? Det finns program tillgängliga på internet som erbjuder tjänster för att leta upp bra matcher att spela på som ger +-0 i avkastning eller bättre. De som ofta är omtalade som de bästa är www.betonvalue.com och www.rebelbetting.com. Dessa två kostar pengar att använda.

Det finns också alternativ som är gratis, dock är de ofta sämre. Vi rekomenderar att använda på www.betonvalue.com SureBetPro Trial.

Väl inne på betonvalue så har dom en flik som heter ”surebets” som visar olika matcher med en återbetalningsprocent högre än 100. Normalt har spelbolag återbetalningsprocent mellan 90-97, vilket innebär att du kommer i snitt få tillbaka 90-97 kronor för varje 100 kronor du satsar på odds.

Men om du spelar på matcherna som finns under fliken ”surebets” så kan du i teorin inte förlora pengar eftersom återbetalningsprocenten är minst 100. Det är med hjälp av dessa surebets du ska omsätta dina bonusar du får från spelbolagen. Under nästa rubrik visas ett surebet.

Steg 4 – Omsätt bonusen

Ponera att du har en basketmatch med följande odds hos Unibet

Lag A – 2.00
Lag B – 1.90

Sedan hittar du samma match hos ett Pinnacle med följande odds:

Lag A – 1.93
Lag B – 2.00

Tanken med systemet nu är att du lägger dina 2.200:- på Team A hos Unibet. Sedan lägger du 2.200:- på att Team B ska vinna hos Pinnacle. Så dina möjliga utfall av matchen ger följande scenarion:

Lag A vinner: 2.200*2.00=4.400
Lag B vinner: 2.200*2.00=4.400

Oavsett hur matchen slutar så kommer du gå +-0 på matchen. Om Lag A vinner så har du alla pengar på hamnat på Unibet med 2.200:-/8.800:- omsatt. Det betyder att du får leta upp en ny match att spela på och på denna match så lägger du dina 4.400:- som nu finns på Unibet. Detta kan fortsätta tills du uppnått 8.800:- i omsättning.

Om Lag B vinner så har alla pengar hamnat på Pinnacle. I detta fall så är bonusen ”förbrukad” på Unibet eftersom du inte har några pengar kvar, vilket betyder att bonuspengarna på Unibet har blivit till riktiga pengar på Pinnacle och du har tjänat in 1.200:-.

Steg 5 – Börja på nästa bonus

Unibet är ett utav bolagen på internet som erbjuder en bra välkomstbonus. Se våran bolagsjämförelse för att hitta fler bra bolag med generösa välkomstbonusar.

Bonustrading – Vad är bonustrading?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *