Tankar och Speltips på söndagen

Söndagens tankar!

Inleder bloggandet med två raka missar, två spel som vi egentligen borde ha satt. Nu handlar det faktiskt om att göra mål på sina chanser också. Vi tar nya tag och formen har gått markant uppåt sen Molde – Viking. För er som har hängt med på Twitter har förhoppningsvis tagit rygg på något eller några spel. Spela på sajter utan bonus.

Idag har jag funnit intresse för några spel och lägger ut dem här med kortare motiveringar. Se fotboll på TV idag!

Vi inleder i Kina med mötet mellan Jiangsu Sainty – Guangzhou Evergrande.
Guangzhou går som tåget i serien och är seriens klart bästa lag på pappret med spelare som Muriqui, Barrios, Conca och Elkeson.

Alla dessa tillhör deras ruskigt bra offensiv. Man spelar tight bakåt och ställer om blixtsnabbt framåt.
Imorgon möter man dock ett Jiangsu Sainty som underpresterat i serien denna säsong. Man var dock precis som Guangzhou med i Asiatiska Champions League i våras, så kvalitéer saknas inte.

Nu har man också ruggigt bra form på sina nyckelspelare därframme i Serben Alexandar Jevtic och Albanska landslagsmannen Hamdi Salihi.

Guangzhou har kommit undan med nöd och näppe några bortamatcher nu, Shenxin senast pressade på otroligt hårt, men 1-1 uteblev, och matchen slutade 0-3.

Jiangsu är bättre och har form på sin anfallare. Dessutom har man nätat i samtliga tre hemmamatcher mot Guangzhou, och 5/6 historiskt.

4-1 seger hemma senast mot Guangzhous lokarival Guangzhou R&F.

Jag spelar att Båda Lagen Gör Mål till oddset 1.80, på bet365.

4/6 Units.

Matchstart: 13.40

Ryska Premier League drar igång idag och jag har funnit två spel som jag ser ett fint värde i.
Dynamo Moskva tar emot förra säsongens bottenlag Volga N. i premiären.

Dynamo Moskva som tappat sin superstjärna i Alexander Kokorin till Anzhi M i sommar. Honom har man ersatt med Alan Kasaev (Rubin Kazan) och tagit tillbaka Andriy Voronin från lånet i Fortuna Düsseldorf.
I laget har man Tyska skyttekungen Kevin Kuranyi sedan tidigare.

Volga saknade helt kvalitén förra säsongen, men levde istället på en solid defensiv. Till denna säsongen har blivit klart mycket bättre offensivt i och med värvningen av Luton Shelton från Turkiska Karabükspor, lånat in en forna skyttekung i Dimtry Sychev från Lokomotiv Moskva, samt hämtat in anfallarna Mukenda och Danilenko.

Dynamo Moskva kommer från en 4-1 förlust mot Young Boys och det lär garanterat sänka deras självförtroende. Ett offensivt förbättrat Volga bör ha en bra chans att måla idag.
Jag väljer bort Dynamo Moskva ö1.5 mål till förmån för BLGM.

Jag spelar att Båda Lagen Gör Mål i Dynamo Moskva – Voga N till oddset 2.10, på bet365.

2/6 Units.

Matchstart: 11.30

Tredje och sista spelet finner jag i Anzhi Makhachkala – Lokomotiv Moskva. Anzhi M. är i mina ögon storfavoriter att vinna Ryska Premier League denna säsongen, man har det klart bästa laget.

Man hämtade tidigare in underbarnet från Shakhtar Donetsk, Willian. I sommar har man även hämtat in ordinarie Ryska landslagsanfallaren Alexander Kokorin från Dynamo Moskva, spelgeniet på mitten i Igor Denisov från Zenit, och hämtat tillbaka monstret i backlinjen i Cristopher Samba.

Dessa har spetsat truppen ytterligare till namn som Lassana Diarra, Jucilei, Samuel Etoo, Yuri Zhirkov, Mbark Boussofa och Lacina Traore.

Man har köpt till sig ett stjärnlag som egentligen besitter alla egenskaper.

Man har balans i Lassana Diarra, kreativitet i mängder med Willian/Denisov, snabba yttrar i Jucilei/Zhirkov/Boussofa, samt ett komplett anfall i storväxte targetanfallaren Lacina Traore, djupledslöparen Alexander Kokorin samt allroundspelaren och skyttekungen Samuel Etoo.

Lokomotiv Moskva har ett intressant anfall med Pavlychenko/N`Doye/Obinna, men defensivt får man enorma problem i eftermiddag.

Jag spelar Anzhi M. ö1.5 mål till oddset 1.80, på bet365.

4/6 Units.

Matchstart: 16.30

Lycka till vid rygg!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *