Skytteliga Fotbolls VM 2018 Ryssland

Skytteligan Fotbolls-VM 2018

Vem vinner skytteligan i VM 2018? Det vet vi ännu inte, men det skall bli riktigt kul att följa de stora målskyttarna i de olika landslagen under Vm slutspelet i Ryssland sommaren 2018. Det kommer vara ett massivt tryck på att målskyttarna skall leverera och vi kommer säkerligen att se vana målgörare skapa massa med målchanser samt några nya spelare göra entré på den stora scenen. Läs mer om hela fotbolls VM 2018 här.

Spela hos Unibet med höga odds och bra bonusar!

Skytteliga VM Fotboll 2018 Ryssland

Det finns flera riktigt bra målskyttar i de lag som redan har kvalificerat sig för fotbolls VM i Ryssland. Tyskland, Brasilien, Argentina, Frankrike är alla stora nationer i VM sammanhang samt de har även ett par vassa målspottare, som kanske vinner den slutgiltiga skytteligan i VM borta i Ryssland.

Skytteliga Fotbolls VM 2018 Ryssland

Det finns även andra mindre nationer som har riktigt vassa målskyttar och det skall bli kul att se om några av dessa kan hota de mer vana nationernas spel och målskörd.

Bästa målskyttar genom tiderna i Fotbolls VM

Det är just nu svårt att gissa sig till den bästa målskytten i VM 2018 i Ryssland. Här nedan ser du en lista på de som har vunnit Golden Boot för bäste målgörare i Vm de senaste gångerna.

1998 – Davor Suker Kroatien
2002 – Ronaldo Brasilien
2006 – Miroslav Klose Tyskland
2010 – Thomas Müller Tyskland
2014 – James Colombia

Ser man till de nationer som kvalificerat sig för VM slutspelet denna gången så ligger fransmännen Griezmann, Giroud och Pogba bra till. Även Nolito och Morata  från Spanien. Messi och di Maria från Argentina såklart. Neymar och Gabriel Jesus från Brasilien är givna högt i skytteligan. Jag tror även att någon Tysk kommer ligga högt i målprotokollet, men de tenderar att göra mål från sitt mittfält numera mer än sina forwards.

Skytteliga odds Fotbolls VM 2018

Det är i skrivande stund för tidigt att lägga spel på skytteligan i kommande fotbolls VM 2018, men vi kommer såklart att presentera många fina spel, odds och bonusar vad gäller hela Vm slutspelet och speciellt då målskyttarna och skytteligan här inne i denna artikel, så snart VM närmar sig.

Skytteliga Fotbolls VM 2018 Ryssland

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *