Vill Haaland till Barcelona?

Ryktena säger: Barcelonadrömmen ligger bakom Dortmund’s Haaland som fördröjer klubbbeslutet. Erling Haaland förblir tyst om sina framtidsplaner. Den 21-årige norske anfallaren har dragit till sig ett omfattande intresse efter två enastående år i Borussia Dortmund.

Mera Silly Season

Haaland verkar vara ämnad att lämna BVB senare i år men har ett beslut att fatta.

TOPPNYHET – BARCELONA ÄR HAALANDS FAVORITBYTE

Haaland avvaktar med ett beslut om sin klubbs framtid för att se om Barcelona kan få ihop de 360 miljoner euro som krävs för att sätta ihop ett paket för anfallaren, rapporterar Daily Star. Rapporten hävdar att representanter för Borussia Dortmund tror att Barcelona är Haalands föredragna destination. 21-åringen har även intresse från Manchester City, Manchester United, Real Madrid, Paris Saint-Germain och Chelsea.

Dortmund

Summa Summarum

– CBS Sports hävdar att Saudiarabiens Al Nassr har lagt ett slutbud på Arsenals utstötta Pierre-Emerick Aubameyang, med ett avtal som motsvarar hans lön för Gunners och inkluderar en klausul efter 12 månader som gör det möjligt för honom att återvända till Europa. Gerard Romero hävdar att Barcelona har nått en överenskommelse med Arsenal om att värva Aubameyang, även om Blaugrana måste göra sig av med Ousmane Dembele först.

– Atletico Madrid är ovilliga att låta Alvaro Morata ansluta sig till rivalerna Barcelona , hävdar Sport. Morata är utlånad till Juventus från Atletico och det talas om en övergång till Blaugrana, och Arsenal, Newcastle United och Tottenham har också kopplats samman med den spanske anfallaren.

– Dejan Kulusevski är på väg att lånas ut från Juventus till Tottenham , med de två klubbarna i avancerade samtal om en affär, enligt Fabrizio Romano. Affären skulle inkludera en köpoption.

– Daily Star rapporterar att den nya Everton-managern Frank Lampard sannolikt kommer att blockera Dominic Calvert-Lewins föreslagna flytt till Arsenal .

– Goal hävdar att West Ham har lagt dubbla bud på Leeds United-paret Kalvin Phillips och Raphinha. The Sun hävdar att Hammers bud på Phillips är värt 50 miljoner pund.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *