Transferrykte: Haaland är plan B för PSG

Rykten: PSG gör Haaland till sin plan B när osäkerheten kring Mbappe växer. Borussia Dortmunds anfallare Erling Haaland och Paris Saint-Germains superstjärna Kylian Mbappe förblir tveklöst de två mest eftertraktade spelarna i världsfotbollen.

Mera om Silly Season

De båda har gjort 43 mål på 50 matcher

Paret, som har 43 mål på 50 matcher tillsammans den här säsongen, har oundvikligen kopplats ihop med en rad europeiska toppklubbar inför nästa transferfönster. Och det kan mycket väl vara så att den ena ersätter den andra i PSG under de kommande månaderna.

TOPPNYHET – HAALAND BLAND PSG-MÅLEN

L’Equipe rapporterar att Haaland är en av en handfull spelare som PSG håller ögonen på, som blir alltmer oroliga för att Mbappe kommer att ansluta till Real Madrid på en fri transfer.

Ligue 1-jättarna sägs dock ha gjort det till sin främsta prioritet att binda Mbappe på nya villkor fram till säsongens slut.

Om VM-vinnaren skulle avgå måste PSG då se till att hålla undan konkurrensen från Madrid, Barcelona och flera Premier League-lag om Haalands signatur.

Dortmund

Summa Summarum

– Harry Kane misslyckades i sitt försök att tvinga igenom en flytt från Tottenham förra året, men Fabrizio Romano hävdar att anfallaren nu är glad att stanna under Antonio Conte.

– Efter att ha ytterligare förbättrat sitt rykte genom att skjuta Senegal till seger i Africa Cup of Nations rapporterar Goal att Sadio Mane är öppen för att lämna Liverpool inför nästa säsong.

– Enligt Fabrizio Romano är Madrid angelägna om att slutföra förhandlingarna med Luka Modric om ett nytt avtal som löper över ytterligare en säsong fram till slutet av 2022-23.

– Ajax är beredda att locka Barcelona att låta Sergino Dest återvända till klubben genom att erbjuda Nicolas Tagliafico i utbyte. Detta enligt uppgifter från Spanien.

– Calciomercato rapporterar att Milan är nära att komma överens om en fyraårig förlängning för ytterbacken Theo Hernandez, vars kontrakt för närvarande löper ut i juli 2024.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *