Tottenham: Kulusevski är klar och Bentancur nära

Tottenham har nu nått en överenskommelse med Juventus om Dejan Kulusevski och är också nära att värva Rodrigo Bentancur. Gianluca di Marzio rapporterar att de två klubbarna har brutit igenom dödläget för Kulusevski och Spurs har accepterat formeln lån till köpskyldighet för svensken, där köpskyldigheten baseras på vissa villkor eller klubbens kvalifikation till Champions League.

Det sägs vara klart att Dejan går till Tottenham

Kulusevski skulle kosta 35 miljoner euro i sommar och låneavgiften skulle kosta 5 miljoner euro fram till sommaren också. Det skulle vara så himla kul att se Dejan spela i England och under Conte. han kan kanske få ut allt som Dejan har inom sig av fotboll. Där kanske han kunde få spela från start och visa vad han kan.

tottenham

Sky Italia har hävdat att det pågår ett arbete för att värva Bentancur också, där mittfältaren lockas av möjligheten att ansluta till Spurs. Vi får se hur pass sant detta rykte är. Tottenham kan alltså få båda dessa spelare så här i sista minuten av januari fönstret.

Samtal pågår på basis av en avgift på 19 miljoner euro plus bonusar på 6 miljoner euro. 30 procent av arvodet kommer att gå till Boca Juniors.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *