Silly Season: Rykten vad gäller transfers januari 2022

Rykten: PSG lanserar nytt försök att behålla Real Madrid-målet Mbappe

Kylian Mbappe förväntas allmänt ansluta till Real Madrid som en fri agent i slutet av den här säsongen. Paris Saint-Germain-anfallaren har stannat upp när det gäller att skriva på ett nytt avtal med de franska jättarna.

Madrid har länge uppvaktat Mbappe i syfte att skriva på honom, men PSG är fast beslutna att behålla sin man. Det kommer bli svårt tror jag personligen. Han verkar vilja gå till Real Madrid, men vi får se vad som händer de kommande månaderna.

TOPPNYHET – PSG ÅTERUPPTAR SAMTALEN MED MBAPPE

PSG har inlett ett målmedvetet försök att behålla Mbappe efter att ha gett den franske anfallaren ett nytt kontraktserbjudande, hävdar Telefoot.

Parisarna sägs ha erbjudit Mbappe ett massivt tvåårskontrakt för att avvärja Real Madrids försök att värva honom. Mbappe uppges vara ovillig att fatta ett beslut ännu och kan låta sitt kontrakt löpa ut. Det löper endast till slutet av juni.

Paris Saint-Germain

Summa Silly nyheter

– La Repubblica rapporterar att Arsenal närmar sig en affär med den serbiske anfallaren Dusan Vlahovic, där Fiorentina sägs överväga att acceptera ett bud på 58 miljoner pund från Gunners.

– Den italienska journalisten Fabrizio Romano hävdar att både Barcelona och Bayern München är intresserade av att värva Chelseas försvarare Andreas Christensen i slutet av säsongen.

– Manchester United är intresserade av att Inters huvudtränare Simone Inzaghi tar över som deras manager nästa säsong, enligt Corriere dello Sport.

– Southampton har kontaktat Manchester United om att värva målvakten Dean Henderson, rapporterar Football Insider. Saints vill även värva Chelseas Armando Broja permanent men kommer att få hård konkurrens, hävdar Sky Sports.

– Lille är ute efter den tidigare Newcastle United-yttern Hatem Ben Arfa, rapporterar L’Equipe. Ben Arfa lämnade Bordeaux i slutet av förra säsongen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *