Silly Season: Chelsea går för Dembele?

Ousmane Dembeles framtid i Barcelona har varit oklar i månader. 24-åringen har nobbat ett nytt erbjudande om kontraktsförlängning hos Barca. På torsdagen bekräftades det att Blaugrana därefter har lagt ut honom till försäljning i januari.

Mer Silly Season rykten 

TOPPNYHET – CHELSEA REDO FÖR DEMBELE-FLYTT

Chelsea är redo att göra en januariförsäljning av Barcelonas Dembele, hävdar The Sun. Den franske yttern Dembele har slutat sitt kontrakt i slutet av den här säsongen och Barca vill nu att han ska lämna den här månaden.

Chelsea har intresse för Dembele, även om det är oklart om de vill skriva kontrakt med honom på lån eller permanent.

FC Barcelona fotboll

Summa summarum

Roma är beredda att erbjuda Jordan Veretout i utbyte mot Tottenhams Tanguy Ndombele, rapporterar Gianluca Di Marzio. Goal och The Athletic hävdar att Paris Saint-Germain för samtal med Spurs och Ndombele om en låneförflyttning.

The Telegraph hävdar att Tottenham är redo att göra en januariförsäljning av Milans Franck Kessie, vars kontrakt löper ut i slutet av den här säsongen.

Sevilla är fortfarande intresserade av att värva Manchester United-anfallaren Anthony Martial på lån, enligt Marca. Den spanska klubben fick ett första bud avslaget och kan flytta på Lyons Moussa Dembele som ett alternativ.

Real Betis vill värva Manchester Citys ytterback Oleksandr Zinchenko den här månaden, med lockelsen av regelbunden fotboll, hävdar The Sun.

Crystal Palace har dragit sig ur tävlingen om att värva Juventus mittfältare Aaron Ramsey, rapporterar Daily Mail. Ramsey har haft intresse från Newcastle United, Wolves och Burnley.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *