Rykte: Ronaldo frustrerad i United

Ryktena säger att Ronaldo ska föra samtal med Mendes efter att ha blivit frustrerad i Man Utd. Saker och ting har inte riktigt gått enligt planerna för Cristiano Ronaldo i hans andra år i Manchester United. United kommer inte upp i varken bra kvalitet eller jämna resultat denna säsongen heller tyvärr. 

Mer om Silly Season

United långt efter i titelracet

De röda djävlarna har åkt ur båda de inhemska cuptävlingarna och ligger långt ifrån Premier League-ledarna Manchester City, vilket gör att en osannolik Champions League-triumf är deras sista hopp om silverpengar den här säsongen.

Ronaldo har en måltorkan på fem matcher och enligt en rapport kan han välja att avsluta sin andra United-period efter bara en säsong.

Manchester United Fotboll

TOPPNYHET – RONALDO VILL ATT MENDES SKA PRATA OM SIN FRAMTID

Cristiano Ronaldo kommer att tala med sin agent efter att ha blivit besviken på livet i Manchester United, enligt Daily Star.

Anfallaren hoppas kunna tala med Jorge Mendes när han är tillbaka i Portugal för VM-slutspelet mot Turkiet i mars om sina alternativ efter säsongens slut. Ronaldo, vars kontrakt löper till slutet av 2022-23, vill se vem som kommer att utses till Uniteds nästa permanenta manager – men han är inte för att ge jobbet till interimsbossen Ralf Rangnick.

Summa summarum

– Paul Pogba vill också lämna Manchester United i år när hans kontrakt löper ut, men han måste acceptera en lönesänkning för att få en flytt utomlands som han vill ha, uppger Mirror.

– En möjlig ersättare till Pogba kan vara Youri Tielemans. Het Nieuwsblad rapporterar att Leicester City har sänkt sitt pris för mittfältaren, som är eftertraktad av United och Arsenal.

– Real Madrid avvisade idén om att värva Dusan Vlahovic, nu i Juventus, eftersom de satsar allt på att få Paris Saint-Germain-stjärnan Kylian Mbappe, uppger Cadena Ser.

– AS rapporterar dock att Madrid fortfarande är seriöst intresserade av Borussia Dortmunds Erling Haaland, vilket skulle kunna grusa Robert Lewandowskis förhoppningar om att flytta till den spanska huvudstaden.

– Juve-försvararen Matthijs de Ligt är smickrad av intresset från Chelsea och Barcelona, hävdar Sport Mediaset.

– Barca är också desperata att värva Haaland och kommer därför att prioritera prisvärda affärer för försvarare, uppger ESPN. Chelseatrion Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen och Marcos Alonso finns med på deras lista.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *