Rykte: Real har fokus på Mbappe – Inte Haaland

Rykten: Real fokuserar på Mbappe, inte Haaland öppnar dörren för Man City-affärer. När nästa transferfönster öppnar kommer Erling Haalands framtid att vara ett hett ämne. Den 21-årige anfallaren har två år kvar på sitt kontrakt med Borussia Dortmund.

Mera transfer och Silly Season

Men det finns en friköpsklausul på 65 miljoner pund (75 miljoner euro) som gör det möjligt för honom att prata med klubbar som kan möta den värderingen från och med den här lågsäsongen.

TOPPNYHET – CITY REDO ATT ÖKA HAALANDFÖRBEREDELSERNA

El Chiringuito hävdar att Real Madrids intresse för att värva Haaland har avtagit då de fokuserar på att landa Kylian Mbappe från Paris Saint-Germain. Madrid har kopplats starkt samman med Haaland när hans friköpsklausul blir aktiv, tillsammans med Barcelona, PSG, Chelsea, Manchester United och Manchester City.

Manchester City

City ”kommer att göra vad de kan” för att övertala Borussia Dortmunds Erling Haaland att ansluta till dem under lågsäsongen trots att de anser att de inte är frontrunners, rapporterar The Athletic.

Summa Summarum

– ESPN hävdar att Manchester United har bett Paul Pogba att skjuta upp ett beslut om sin framtid tills de har utsett en permanent manager. Pogbas kontrakt går ut i juni och han har kopplats ihop med PSG och Juventus.

– Chelsea har kortlistat West Ham Uniteds Declan Rice, Sevillas Jules Kounde och Monacos Aurelien Tchouameni som mål för lågsäsongen, uppger The Athletic.

– Newcastle United planerar att återuppväcka sitt intresse för Lilles 22-årige försvarare Sven Botman, som är värd 35 miljoner pund (42 miljoner euro) enligt The Mirror.

– Arsenal avvisade närmanden från Newcastle och Crystal Palace för Eddie Nketiah under de sista dagarna av januaris transferfönster rapporterar Fabrizio Romano. Nketiah har sex månader kvar på sitt kontrakt med Gunners och kan skriva ett förkontrakt någon annanstans.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *