Rykte: Man City i Pole Position att värva Haaland

Jakten på den 21-årige Borussia Dortmund-anfallaren Erling Haaland är välkänd. Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester United och Bayern München har alla kopplats ihop med Haaland.

Det är tänkt att tävlingen ska hetta upp, eftersom Haaland enligt uppgift har en frisättningsklausul på 75 miljoner euro (68 miljoner pund) i sitt kontrakt med Dortmund, som löper ut i slutet av den nuvarande säsongen.

Mera Silly och transfers

TOPPNYHET – MAN CITY LEDER VÄGEN I HAALAND-RASET

Football Insider rapporterar att Man City ligger i lådan för att värva Haaland i en viktig utveckling med hans far Alf-Inge Haalands koppling till klubben. Alf-Inge spelade med City mellan 2000 och 2003 och säger till Erling att han ska gå till klubben före andra friare.

Citys ägare i Abu Dhabi kommer att inleda en gemensam jakt på norrmannen och kommer att kunna uppfylla hans friköpsklausul.

Madrids försök att värva Haaland kan få hjälp av Adidas, som är associerat med klubben och som försöker få in honom i klubben, efter att hans avtal med Nike löpte ut i slutet av januari.

Manchester City

Summa Summarum

– ESPN rapporterar att Lyon förbereder ett betydande bud på Arsenals anfallare Alexandre Lacazette, vars kontrakt löper ut i slutet av den här säsongen. Lacazette anslöt sig till Gunners från Lyon 2017.

– El Nacional hävdar att Madrid är öppna för att sälja den brasilianska mittfältaren Casemiro, som är i sikte på PSG. Casemiro är en ordinarie spelare men hans försäljning kan öppna upp medel för flyttar till Kylian Mbappe och Haaland.

– Franck Kessie kommer att lämna Milan när hans kontrakt löper ut i slutet av den här säsongen, rapporterar Calciomercato, och Barcelona har gett sig in i racet för att värva mittfältaren, och Tottenham är också intresserade.

– Sport hävdar att Chelseas försvarare Cesar Azpilicueta redan har en principöverenskommelse om att ansluta till Barcelona på en fri transfer när hans kontrakt löper ut i slutet av säsongen.

– Edinson Cavani kommer att lämna Manchester United när hans kontrakt löper ut i juni, och Spanien är enligt Fabrizio Romano hans föredragna destination i stället för att återvända till Sydamerika.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *