Mino Raiolas sjukhusvistelse fördröjer Haalands framtid

Erling Haalands framtid är långt ifrån klar. Den 21-årige skyttekungen från Borussia Dortmund är eftertraktad av i stort sett hela den europeiska eliten, inklusive Barcelona och Real Madrid, men hans agent Mino Raiolas dåliga hälsa har stoppat hans övergång.

Mer om transfers och rykten

Raiola på sjukhus – Lite information om läget

Detta enligt Diario AS, som rapporterar att det finns väldigt lite information tillgänglig om Raiolas situation. Han genomgick en operation den 12 januari på San Raffaele-sjukhuset i Milano, och han ska ha lagts in på sjukhus igen en vecka senare.

Dortmund hade hoppats att Haalands framtid skulle ha lösts under Bundesligas vinteruppehåll, men det är redan igång igen och det har inte kommit någon uppdatering. Dortmund vill veta Haalands intentioner inför nästa säsong för att kunna förbereda sig.

Dortmund

Sponsorer står på kö att sponsra Haaland

Raiolas sjukdom har också orsakat problem med Haalands sponsoravtal med tanke på att han avslutade sitt kontraktsförhållande med Nike på nyårsafton. Puma har erbjudit sig att sponsra honom för 8 miljoner euro netto per säsong och Adidas är också med på noterna. det skall bli spännande att se vart Haaland går härnäst, när agenten är frisk igen. Erling är en de mest eftertraktade spelarna i hela världen. Han har allt, som en striker skall ha.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *