Manchester City: Tror på Alvarez innan deadline

Manchester City och River Plate är säkra på att slutföra Julian Alvarez-affären före måndagens deadline. Manchester City och River Plate är fortfarande djupt involverade i samtalen om överföringen av Julian Alvarez. De flesta frågor kring affären har lösts och förhandlingarna är nu i slutskedet och enligt Sky Sports förväntas City betala en summa värd runt 17 miljoner pund för den 21-årige anfallarens tjänster.

Transfer och Silly Season

Det återstår detaljer mellan de båda parterna

Det återstår fortfarande mindre detaljer att reda ut, men alla inblandade parter är övertygade om att affären kommer att slutföras innan transferfönstret stänger på måndag.

Alvarez förväntas skriva under sitt kontrakt som Manchester City-spelare mellan nu och då, men han kommer att förbli utlånad till sin nuvarande klubb och flytta till England i sommar.

Manchester City

Tottenham vägrade sälja Harry Kane till City förra fönstret

Premier League-mästarna försökte värva Harry Kane från Tottenham Hotspur förra sommaren i kölvattnet av Sergio Agueros avgång, men klubben i norra London vägrade rakt av att sälja sin mest värdefulla tillgång för några pengar. Eftersom den engelske kaptenen fyller 30 år i år har City uppenbarligen vänt om och riktat sina ansträngningar mot att säkra en mer långsiktig lösning i Alvarez.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *